El i-a spus ,,Te iubesc, dar…”, iar ea i-a spus ,,Dar te iubesc…”

                                         El i-a spus ,,Te iubesc, dar…”, iar ea i-a spus ,,Dar te iubesc…”

                                         El nu o mai iubea de fapt, dar nu ştia cum să îi spună, iar ea îl iubea la fel de mult, dar ştia că el nu mai e la fel.

                                         ,,Dar” face diferenţa. ,,Te iubesc” e acelaşi, deşi uneori înseamnă tot, iar alteori nu mai înseamnă nimic. ,,Te iubesc” va fi mereu acelaşi, numai că în vorbe ca astea ai nevoie şi de sentiment… Ai nevoie mai ales de sentiment.

                                         ,,Te iubesc dar… Dar nu mai pot să rămân lângă tine. Nu mai vreau să rămân lângă tine. Te iubesc, dar de fapt nu te mai iubesc. Mi-am dat seama că în sufletul meu e loc pentru altcineva, nu pentru tine, aşa că prefer să te las aici, să fug de tine şi să mă îndrept către… altcineva. Te iubesc, dar sper că poţi înţelege faptul că aici ne spunem de fapt la revedere, nu încercăm să reparăm ceva… Oricum nu mai avem ce. Se prăbuşeşte totul deasupra noastră şi eu vreau să plec întreg, aşa cum am venit. Te iubesc, dar trebuie să plec…” A vrut el să-i spună de fapt…

                                         ,,Dar te iubesc… De ce vrei să pleci şi să mă laşi aici a nimănui cu inima făcută cioburi pe care nici nu le pot atinge fără să mă rănesc? Dar te iubesc… Vreau să rămâi aici lângă mine, să fim noi aşa cum parcă am fost întotdeauna… Să ne vedem de viaţa noastră liniştiţi… Dar te iubesc. Te rog să nu pleci. Te rog să nu fugi de mine. Lasă-mă să te iubesc…” I-a răspuns ea.

                                         Aceleaşi cuvinte alungă şi cheamă. Aceleaşi cuvinte unesc şi despart. Aceleaşi cuvinte înseamnă adio sau te roagă să rămâi.

                                         El i-a spus ,,Te iubesc, dar…”, iar ea i-a spus ,,Dar te iubesc…”

Foto: We Heart It

large (16)

 

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply