Ea punea suflet în tot ce făcea. Ea iubea oameni care nu îi voiau iubirea. Ea a suferit şi… S-a ales cu o inimă de piatră.

                             Ea punea suflet în tot ce făcea. Ea iubea oameni care nu îi voiau iubirea. Ea a suferit şi… S-a ales cu o inimă de piatră.

                             Ea a înţeles, în cele din urmă, că lumea nu e întotdeauna aşa cum ne dorim şi că, de foarte multe ori, deşi ne-am dori să fie frumos, nu este. Ea a realizat că a devenit o femeie cu adevărat puternică. A devenit puternică pentru că aşa a trebuit să fie, a devenit puternică pentru că altcineva nu a putut fi puternic pentru ea. Ea a devenit o femeie puternică pentru că greutăţile pe care a fost nevoită să le îndure au învăţat-o să fie astfel. Dar fiecare obstacol pe care sufletul ei a fost nevoit să îl îndure, i-a făcut inima de piatră. A făcut-o să fie mai atentă cu sentimentele şi să nu le mai ofere oricui.

                             O inimă de piatră… Cu asta s-a ales după toată iubirea pe care a oferit-o oamenilor care nu s-au obosit să îi dea un răspuns.

                             Uneori, o femeie care a suferit din dragoste nu iubeşte mai puţin, dar iubeşte mai frumos şi mai responsabil, însă alteori suferinţa o obligă să nu mai iubească deloc. Să fie atentă, atât de atentă încât începe să se teamă pentru ea şi pentru sufletului ei.

                             Ea a realizat că poate fi fericită şi singură, iar cel care va vrea să o ajute să fie şi mai fericită va trebui să lupte cu teama ei, la fel cum ea s-a luptat cu indiferenţa celor din jur.

                             Cu o inimă de piatră… Cu asta te alegi atunci când iubeşti prea mult, iar cei pe care îi iubeşti nu îţi răspund în acelaşi mod la sentimente.

                             Ea punea suflet în tot ce făcea. Ea iubea oameni care nu îi voiau iubirea. Ea a suferit şi… S-a ales cu o inimă de piatră…

Foto: We Heart It

large (12)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply