Ea i-a supraestimat sentimentele, iar el i-a subestimat puterea. El de fapt nu o iubea, iar ea de fapt avea destulă putere să renunțe la el.

Ea i-a supraestimat sentimentele, iar el i-a subestimat puterea. El de fapt nu o iubea, iar ea de fapt avea destulă putere să renunțe la el, cel prea sigur pe o iubire pe care nu a ezitat nicio clipă să o stingă scânteie cu scânteie căci credea că ea o va alimenta mereu cu sentimente.

Femeile sunt un întreg tărâm al neîncrederii până în clipa în care încep să te iubească. Atunci când iubește, o femeie îți dă voie să faci ce vrei cu sufletul ei, dar din moment ce tu nu o iubești la fel de mult cum crede și speră ea că o faci, îi devi și pace și război. Răsplată și în același timp pedeapsă. Și mă întreb, ce parte a ta merită mai mult cea care te iubește? Ești oare un rău care îi face bine sau un bine care îi face rău?

Ea i-a supraestimat sentimentele. A avut încredere până la Dumnezeu în ce simțea el și nu a crezut că va putea să o rănească vreodată, dar el o rănea de fiecare dată când era convinsă că nu mai trebuie să îl ierte din nou.

El i-a subestimat puterea. A crezut că este și va fi mereu mereu a lui. El știa că ea iebește cu adevărat și că iubirea adevărată înseamnă libertate, dar a uitat că în unele cazuri iubirea e mai ales temniță pentru că te ține undeva, lânga cineva lângă care nu mai ai ce să cauți… Și de lângă care totuși nu ai vrea să pleci… Iubirea te ține lângă cineva care îți cunoaște cea mai mare slăbiciune și îți e cea mai mare slăbiciune.

El de fapt nu o iubea. Ea de fapt avea destulă putere să renunțe la el. Ea a plecat, iar lui nu i-a păsat…

Și mă întreb dacă e oare numai povestea mea…

Foto: We Heart It

g1v2T9pDWK

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Nu e numai povestea ta. Ai descris atât de bine ceea ce s-a întâmplat și în povestea mea, și ceea ce simt!

 • Tin sa cred ca toata povestea consta in „ea a plecat, iar lui nu i-a pasat.” Fara continut sau fara substanta. Daca ea l-ar fi iubit indeajuns, nu mai pleca…iar lui ii pasa mai mult. 🙂 Dar ma rog… asa sunt toate blogurile infiintate de femei. Cu si despre femei. Femeia sufera, rabda, iubeste, spera… Intotdeauna femeia va fi cea victimizata. Ironia face insa ca tot femeia este cea care se crede mai puternica decat un barbat. Si nu zic ca nu e asa… insa de unde si pana unde victimizarea? Nu voi sunteti cele puternice. Oricum, am deviat de la subiect pare-mi-se . Totusi, as vrea ca voi sa stiti ca daca veti invata cum sa tineti un barbat langa voi, atunci acel barbat va fi acolo mereu…la bine si la rau. Va fi acolo sa-si puna tot sufletul la bataie…isi va pune viata pe tava. Dar, doar atunci cand veti invata ca vorbele uneori sunt de prisos si ca doar o privire poate spune multe. Un barbat are nevoie de afectiune, mai mult decat are nevoie o femeie. In toata taria lui, este totusi foarte slab. Puterea lui depinde de voi femeile. O seara minunata !

 • COMMENTS (6)

  1. Paul Birta 28th noiembrie 2016 at 22:23 -

   Tin sa cred ca toata povestea consta in „ea a plecat, iar lui nu i-a pasat.” Fara continut sau fara substanta. Daca ea l-ar fi iubit indeajuns, nu mai pleca…iar lui ii pasa mai mult. 🙂 Dar ma rog… asa sunt toate blogurile infiintate de femei. Cu si despre femei. Femeia sufera, rabda, iubeste, spera… Intotdeauna femeia va fi cea victimizata. Ironia face insa ca tot femeia este cea care se crede mai puternica decat un barbat. Si nu zic ca nu e asa… insa de unde si pana unde victimizarea? Nu voi sunteti cele puternice. Oricum, am deviat de la subiect pare-mi-se . Totusi, as vrea ca voi sa stiti ca daca veti invata cum sa tineti un barbat langa voi, atunci acel barbat va fi acolo mereu…la bine si la rau. Va fi acolo sa-si puna tot sufletul la bataie…isi va pune viata pe tava. Dar, doar atunci cand veti invata ca vorbele uneori sunt de prisos si ca doar o privire poate spune multe. Un barbat are nevoie de afectiune, mai mult decat are nevoie o femeie. In toata taria lui, este totusi foarte slab. Puterea lui depinde de voi femeile. O seara minunata !

   Reply
  2. Luminita 03rd iulie 2016 at 18:39 -

   E poveste oricarei femei care a iubit cu adevarat.

   Reply
  3. Came 02nd mai 2016 at 22:29 -

   Cred ca multe ne regăsim în povestea aceasta ….

   Reply
  4. Alle 03rd aprilie 2016 at 00:59 -

   Mine too ..

   Reply
  5. Chata 02nd aprilie 2016 at 22:52 -

   Și povestea mea ….

   Reply
  6. Andreea 11th septembrie 2015 at 18:39 -

   Nu e numai povestea ta. Ai descris atât de bine ceea ce s-a întâmplat și în povestea mea, și ceea ce simt!

   Reply

  Leave a Reply