Ea e rece cu toţi, căci nimeni nu i-a oferit căldură. A oferit mult timp iubire, iar în schimb a primit numai ură.

                                     Ea nu mai are încredere în oameni, poate că ei sunt monştrii de care i se vorbea cândva, aceia de care trebuia să se ferească, aceia pe care n-ar fi trebuit nicicând să-i iubească. Ea nu mai poate să ofere respect oricui, poate tocmai pentru că ceilalţi i-au demonstrat din nou şi din nou că nu sunt ceea ce par şi că nu se pot ridica la nivelul aşteptărilor pe care ea le are de la ei. Ea e rece ca gheaţa, are nevoie de palme calde în care să-şi pună sufletul pentru a topi tot gerul care o împiedică să se mai implice cine ştie ce, are nevoie de sărutări fierbinţi din dragoste care să îi trezească sentimentele amorţite de frig. 

                                     Ei nu i-a oferit nimeni căldură, deşi unii au ţinut-o în braţe şi au strâns-o la piept cu putere, deşi unii puteau să aprindă incendii în sufletul său cu doar câteva scântei, tot ce au reuşit să aprindă a fost jarul amar al unui dor necruţător. Femeia se molipseşte de căldura sau de frigul tău lăuntric atunci când o ţii de mână. Femeia degeaba te înfierbântă pe tine dacă tu nu-i înfierbânţi ei sufletul.

                                     A simţit mult timp doar iubire, e frumos să iubeşti pe toată lumea, e minunat să ai numai iubire în inimă, dar nu e uşor, mai mereu e greu, pentru că mulţi dintre cei pe care îi iubim nu se încumetă să iubească înapoi şi parcă iubim în zadar atât timp cât nu ni se răspunde. În schimbul iubirii ea a primit ură, nu şi-a însuşit-o, dar, fără să vrea, a lăsat-o să o afecteze, i-a dat voie să o schimbe. I-a dat voie să o determine să devină rece… Şi a devenit. Uneori nu e vina noastră că suntem reci pentru că uneori devenim exact ceea ce primim de la cei din jurul noastru.

                                     Ea e rece cu toţi, căci nimeni nu i-a oferit căldură. A simţit mult timp doar iubire, iar în schimb a primit numai ură.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (90)

  1. legamant 12th martie 2016 at 17:36 -

   Eh… Cred ca e capabila de multa iubire!

   Reply

  Leave a Reply