Ea e o umbră colorată din trecut

                              Poate că nu acum nu mai e lângă tine cu trupul, dar tu o porţi încă în suflet, deci ţi-e încă alături… fără să vrei, fără să vrea.

                             Poate că şi acum ar mai fi putut fi ceea ce a fost dacă i-ai fi apreciat prezenţa, dacă te-ai fi gândit că tu eşti singurul care o putea păstra, singurul care o putea împiedica să plece… dacă te-ai fi gândit.

                             Ea a vărsat lacrimi amare de dor, au fost momente în care a regretat că a plecat, dar apoi şi-a amintit că aşa e mai bine pentru amândoi şi mai ales pentru ea. Nici ţie nu ţi-a fost uşor, dar acum ea este pentru tine ceea ce tu nu vei putea fi niciodată pentru ea.

                             Ea e o umbră colorată din trecut. Ţi-o aminteşti cu mare drag. A făcut tot ce i-a stat în putinţă ca tu să fii fericit, iar tu chiar ai fost fericit alături de ea.

                             Ea e o umbră colorată din trecut. Te gândeşti la ea atunci când asculţi melodia ei preferată, acea melodie lentă, caldă, frumoasă, iar acum e şi piesa ta preferată pentru că îţi aminteşte de ea.

                             Ai vrea să dai timpul înapoi. Ai vrea să repari acele greşeli. Ai vrea să o fi apreciat aşa cum o apreciezi acum că nu mai e lângă tine… Dar ştii şi tu că astfel de lucruri nu ţin de realitate. Nu suferi, nu plângi, n-o chemi înapoi. Ştii că nu are rost şi că nu va veni oricât de tare ai striga-o aşa că o păstrezi într-un colţ de inimă pe care nu-l vei putea oferi vreodată altcuiva. Ea e o umbră colorată a trecutului. O umbră colorată a unui trecut frumos în care ai fost fericit.

                            Ea este pentru tine ceea ce tu nu vei putea fi niciodată pentru ea… o umbră colorată din trecut…

Foto: We Heart It

74265d0c5bf571d369247f8beddcd9ab

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply