Ea e genul acela de femeie care poate zâmbi, deși are lacrimi în ochi, care îi ajută pe ceilalți și le rezolvă problemele, deși le are și pe ale ei. E genul acela de femeie pe care vrei s-o ai ca pansament la răni, e o femeie căreia nu îi e teamă de  viață pentru că a înfruntat-o de multe ori și încă o iubește. E genul acela de femeie care te va putea face fericit în orice împrejurare. De ce ai vrea să pierzi o astfel de femeie?

                              E adevărat că fiecare om e special și minunat în felul său. Fiecare dintre noi e unic. Și fiecare are ceva extraordinar de oferit, de arătat lumii. În ceea ce o privește pe ea, sufletul său e cea mai mare comoară pe care o are și de foarte multe ori nu va ezita să ofere tot ce are de oferit, să ajute, să se uite pe ea pentru alții. Nu își va îngădui niciodată să trăiască cu gândul că ar fi putut face ceva pentru cineva și că nu a făcut. 

                              Ea e genul acela de femeie care poate zâmbi, deși are lacrimi în ochi, care îi ajută pe ceilalți și le rezolvă problemele, deși le are și pe ale ei. E genul acela de femeie pe care vrei s-o ai ca pansament la răni, e o femeie căreia nu îi e teamă de viață pentru că a înfruntat-o de multe ori și încă o iubește. E genul acela de femeie care te va putea face fericit în orice împrejurare. De ce ai vrea să pierzi o astfel de femeie?

                              Pentru că, din păcate, o astfel de femeie va fi adesea rănită de cei pe care îi iubește. Poate pentru că i-a obișnuit pe toți să nu ceară nimic și să dea totul. Poate pentru că ea nu se plânge niciodată și păstrează pe buze același zâmbet care e capabil să mascheze orice umbră de tristețe sau de oboseală. Poate pentru că încă nu știi ce pierzi. 

                              Dar cândva tot vei ști. Și îți va părea rău. Pentru că atunci când îți vei da seama ce ai pierdut, atunci când vei ști că nu găsești o astfel de femeie peste tot, ea va fi deja fericită în brațele cuiva care o apreciază și o face fericită. Iar ție îți va părea  rău. Și totuși o vei aprecia și te vei bucura pentru ea. 

 

 

 

Foto: Tyler Nix

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts