Ea a fost mereu lângă tine atunci când ai avut nevoie și nu numai. Tu unde ai fost când ea a avut cea mai mare nevoie de tine? Ție de ce nu ți-a păsat de ea?

Ea a fost mereu lângă tine atunci când ai avut nevoie și nu numai. Tu unde ai fost când ea a avut cea mai mare nevoie de tine? Ție de ce nu ți-a păsat de ea?

Al dracului să fie tot echilibrul pe care îl stabilește viața după bunul ei plac. Unii sunt fericiți cu toată ignoranța lor, iar alții suferă de pe urma ignoranței celorlalți. Și nu mi se pare corect. Și nu mi se pare corect nici faptul că ea, femeia, e cea care suferă cel mai mult și cel mai des. Și suferă mereu doar pentru că ea crede cu toată ființa ei în iubire și în cel pe care îl iubește. Suferă pentru că trebuie să jelească cineva și sentimentele distruse, așa-?

Și tot suferă… Ați spune voi, bărbații, că femeile suferă ca proastele, însă eu vă contrazic. O femeie nu va suferi niciodată pentru că e proastă. O femeie va suferi pentru că iubește. Va suferi pentru că e naivă și crede că toți cei din jur oferă iubire în schimbul iubirii pe care ea le-o oferă. Iar naivitatea este defectul oamenilor cu suflet. Deci să știi ca ea e proastă numai dacă asta înseamnă că are suflet. Numai atunci. O femeie suferă pentru că nu are în ale cui brațe să se refugieze…

Dar tu? Tu în ale cui brațe te vei întoarce atunci când ea se va sătura să te aștepte în momentele în care are nevoie de ascultare și înțelegere? Oricum te întorceai cu sufletul la ea abia atunci când îți era greu…

Ea a fost mereu lângă tine, tu unde ai fost când ea a avut nevoie? Acum s-o cauți tot cam pe acolo… Nu cred că o vei mai găsi nici măcar acolo. Ei i-a păsat mereu… Ție de ce nu ți-a păsat niciodată?

Foto: We Heart It

zZMY8tD98t

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply