E uşor să alungi un om din viaţa ta, dar e al dracului de greu să îl scoţi din inimă.

                                Că sa fim fericiţi, uneori trebuie să ştim când este cazul să plecăm sau când trebuie să le deschidem celorlalţi uşa spre ieşire.

                               Uneori alungăm oameni din vieţile noastre pentru că prezenţa lor ne face mai mult rău decât bine, îi alungăm deşi sunt tot ce ne-am putea dori. Îi alungăm din vieţile noastre, dar cum îi alungăm şi din inimă?

                              Cum îi spui unui alt suflet să se desprindă de sufletul tău pentru că acum nu îţi mai poate oferi lucruri frumoase? Cum umpli acel gol uriaş şi greu pe care îl aduce lipsa? Cum explici faptul că vrei să renunţi la ceva ce iubeşti ? 

                             E uşor să alungi un om din viaţa ta, dar e al dracului de greu să îl scoţi din inimă. Şi e greu de ambele părţi. E greu să alungi pentru că ştii că celălalt va suferi şi pentru asta suferi şi tu, dar e greu să fii şi alungat pentru că ştii că s-a întâmplat cu un motiv, ştii că ai adus lucruri neplăcute şi din această cauză trebuie să pleci… Şi suferi…

                             Dar cel mai trist lucru e că… Indiferent dacă cineva pleacă din viaţa ta pentru că l-ai alungat sau pleacă pentru că asta a simţit că ar trebui să facă, în momentul în care calcă pragul în drum spre ieşirea din viaţa ta, va lua ceva cu el. Va lua cu el o parte din sufletul tău pe care nu o vei recupera niciodată. Poate vor veni alţii care să completeze ceea ce lipseşte si numai aşa vei uita de greutatea copleşitoare a absenţei unui om, oricât de multă suferinţă ţi-ar fi adus acesta.

                            Dar ştiţi ceva? Mai bine să te doară absenţa cuiva, decât să te doară prezenţa. 

                           Off… E uşor să alungi un om din viaţa ta, dar e al dracului de greu să îl scoţi din inimă…

Foto: We Heart It

10150715_596070777154196_531231638_n

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply