E minunat să fii femeie!

                  E minunat să fii femeie pentru că femeile sunt fiinţe care percep lumea la cel mai înalt nivel. Noi trăim după reguli nescrise şi neştiute de nimeni altcineva în afară de noi. O femeie te iubeşte fără dar şi poate nemărginit. Te iubeşte cu simţ de răspundere. Te iubeşte deşi ştie că la un moment dat ai putea pleca, dar atunci când renunţi la ea, va renunţa şi ea la tine. Chiar dacă doare, chiar dacă nu îi e uşor, chiar dacă… te iubeşte. Va renunţa definitiv la încercarea de a te face fericit, de a te copleşi cu toate frumuseţile sufletului său şi va renunţa la tot ceea ce ţine de tine. Pentru ea vei deveni automat doar o amintire, o umbră vagă şi translucidă a trecutului.

Portrete-femei-pasari-Amy-Judd02

                 Noi nu vă urâm niciodată cu adevărat oricât de multe suferinţe ne-aţi aduce.Ura e un sentiment prea abisal pentru condiţia noastră. Noi doar avem impresia că vă urâm atunci când suferim, dar după ce ne resemnăm, după ce se încheie procesul de refacere sufletească de care avem nevoie după o dezamăgire, vă iertăm. Vă iertăm şi realizăm că din cauza simplului motiv că v-am iubit, nu vă putem urî sub nici o formă, dar nici nu vă mai putem iubi. Rămâneţi blocaţi într-o amintire frumoasă care la sfârşit are un gust amar, dar nu vă vom condamna niciodată pentru asta. Unele dintre noi ar considera acest lucru demn de mulţumiri pentru că fiecare dragoste eşuată, fiecare dezamăgire, fiecare bărbat care intră în vieţile noastre, toate ne ajută să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, ce merităm. Toate ne maturizează şi ne schimba percepţia despre viaţă. Ne ajută să ne formăm ca oameni şi mai ales ca femei. Şi chiar e minunant să îţi poţi aminti cu plăcere de orice. 

                 Eu sunt mândră că sunt femeie pentru că sunt mândră de tot ceea ce ne compune.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply