E frumos să ,,Cred în tine”, dar e mai frumos să ,,Cred în mine”

                                            E frumos să ,,Cred în tine”, dar e mai frumos să ,,Cred în mine”.

                                            Cred în tine, dragule. Cred în tine că nu mă vei dezamăgi. Cred în tine că vei fi cel care îmi demonstrează contrariul a tot ce mi-au demonstrat bărbaţii pe care i-am iubit înainte să te iubesc pe tine. Cred în tine şi e frumos, dar dacă ajung să ,,Am crezut în tine”?… Eh, stai liniştit. Nu e capătul lumii. De la o vreme te obişnuieşti cu dezamăgirile şi le iei ca pe ceva normal atunci când le primeşti de la viaţă. Înveţi că oamenii au căpătat o obişnuinţă de a dezamăgi… De a-i dezamăgi pe cei care îi iubesc cel mai mult.

                                            Şi apoi, dacă nu mai cred în tine, ce? Cred în Dumnezeu că îmi va trimite în cale omul care e pregătit să mă iubească mereu şi că după ce mi-am învăţat lecţiile îi scoate din viaţa mea pe cei care nu au ce să caute acolo. Şi mai cred în mine.

                                            Cât de frumos e să ,,Cred în mine”. Nu m-am dezamăgit niciodată. Nu m-am abandonat niciodată şi niciodată nu mă voi părăsi… Pentru nimeni şi pentru nimic.

                                            Cred în mine pentru că la un moment dat toţi pleacă şi nu ai de ales decât să rămâi pe loc. Nu are rost să urmezi oameni care nu te vor în vieţile lor. Toţi pleacă, aşa că rămâi tu, doar tu şi abia atunci realizezi că nimănui nu îi pasă cu adevărat. Toţi urmăresc fericirea lor, iubirirea lor, şi multora nu le pasă nici măcar puţin de cei pe care îi lasă în urmă. Iar indiferenţa celor din jur împietreşte inimile care băteau la fiecare tresărire a iubirii.

                                            Deci suntem egoişti? De ce am fi? Dacă înveţi să nu mai ai speranţe şi aşteptări de la nimeni înseamnă că ţi s-a răspuns la iubire cu indiferenţă şi că ai trăit dezamăgiri mari, nu înseamnă că eşti egoist.

                                            Când toţi cei din jur m-au părăsit am învăţat să cred în mine. Şi deşi e  frumos să ,,Cred în tine”, e mai frumos să ,,Cred în mine”.

Foto: We Heart It

large (29)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply