E foarte important să îţi dai seama că dacă vrei ceva şi eşti dispusă să lupţi pentru acel ceva, poţi obţine tot ce îţi doreşti. Nici dracu’ nu se pune cu o femeie puternică şi ambiţioasă.

                                 Femeia ştie un lucru foarte bine, acela că vrea să fie fericită alături de bărbatul care o iubeşte doar pe ea. Şi sunt destul de sigură că nu îi va sta nimic în cale, că până la urmă va reuşi să găsească acel bărbat, că într-un final va avea în braţele cui să se odihnescă după atâtea războaie grele cu ea însăşi şi cu cei care nu au putut să o aprecieze, să o respecte, să o iubească…

                                 E foarte important să îţi dai seama că dacă vrei ceva şi eşti dispusă să lupţi pentru acel ceva, poţi obţine tot ce îţi doreşti. Nici dracu’ nu se pune cu o femeie puternică şi ambiţioasă. E drept că în drumul spre fericire avem de suferit. Ceilalţi ne rănesc adesea fără să le pese, nu se gândesc că avem suflete care pot fi lovite cu uşurinţă până şi de cuvinte. Ajungem să ne întristăm prea tare din cauza acelor oameni indiferenţi, ajungem să ne pierdem pe noi înşine căutând fără oprire persoane pe umerii cărora să plângem şi să ne vindecăm. Ajungem şi la capătul puterilor din păcate, dar, atunci când obosim şi nu găsim pe nimeni prin preajmă pentru a ne întinde o mână de ajutor, începem să ne încredem în noi înşine şi să ne ridicăm pe cont propriu. Reluăm viaţa, lăsăm sfârşitul şi dezamăgirea să facă loc unui noi început şi continuăm să visăm şi să construim acea fericire pe care am dorit-o mereu.

                                  Nici dracu’ nu se pune cu o femeie puternică şi ambiţioasă. O astfel de femeie reuşeşte întotdeauna să găsească bărbatul alături de care să fie fericită, chiar dacă, poate, acum nici ea nu mai crede că e puternică. Are doar nevoie să-şi tragă sufletul, să se odihnească şi să nu renunţe la a mai crede că omul ei e doar al ei şi o aşteaptă undeva sau se îndreaptă către sufletul său cu paşi grăbiţi. Dacă vrem să fim fericiţi, trebuie doar să nu renunţăm. Viaţa nu e chiar atât de rea cu cei foarte încăpăţânaţi să găsească iubirea. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts