E ceea ce vrea ea să vezi, nu ceea ce este de fapt.

                                    E genul acela de femeie pe care o invidiază toate pentru că face mereu tot posibilul pentru a reuşi să fie fericită, ea nu se lasă doborâtă, ea aduce uragane după sine, nu contează cât de mult o doare sufletul. Nu ştie nimeni… Nu ştie nimeni ce răni o dor, pare nepăsătoare şi rece, e stânca de care se lovesc cele mai puternice valuri, îţi dă impresia că n-o poate răni aproape nimic pentru că puţini sunt aceia care îşi dau seama că fiecare val aduce pagubele sale, chiar dacă poate sunt imperceptibile.

                                    Are 12 cm de atitudine intimidantă în picioare pe care îşi poartă cu mândrie durerea pentru a nu da nimănui satisfacţia că suferă. Am ajuns să ne ascundem durerea pentru a nu le face plăcere celorlalţi… Are o nuanţă aprinsă de pasiune pe buze, aceeaşi nuanţă pe care a stins-o din suflet ca să n-o mai ţină pe jar. Are o palmă deasupra genunchiului de îndrăzneală, dar tot sufletul îi e îmbrăcat în teamă.

                                    E femeia frumoasă şi deşteaptă. E femeia pe care o vrei, aceeaşi femeie care nu ştie dacă te vrea. E ceea ce vrea ea să vezi, nu ceea ce este de fapt. Tu vezi o femeie indiferentă, una căreia aparent nu-i pasă pe ce calcă atât timp cât ea rămâne în picioare şi dreaptă, demnă. Ea de fapt e un înger care-şi vopseşte aripile din interior cu praf de cărbune ca să nu mai fie luată de proastă doar pentru că e prea bună cu ceilalţi.

                                    Are 12 cm de atitudine intimidantă în picioare, o nuanţă aprinsă de pasiune pe buze, o palmă deasupra genunchiului de îndrăzneală şi numai ea ştie câtă teamă, naivitate şi iubire în suflet. E sigură pe ea în gesturi, dar nesigură în intenţii. Ştie ce vrea, dar nu ştie dacă mai vrea, având în vedere consecinţele pe care le aduce fiecare iubire condusă la eşec de ea şi el, cel nepotrivit.

                                    E femeia căreia te grăbeşti să-i pui etichete greşite, dar e cea care pe tine te poate citi în câteva clipe.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply