E atât de trist că… Unele relații se termină, iar iubirile lor continuă. Și așa ajung unii oameni în brațele altor oameni cărora nu le pot spune că de fapt sentimentele lor se îndreaptă către altcineva. 

                        Câteodată trăim în trecut. E valabil și în cazul sentimentelor. Nu suntem obișnuiți să renunțăm când trebuie, să ne retragem când e cazul și să punem punct acolo unde se impune să îl punem. Târâm după noi, ani de zile, relații și oameni, probleme, dezamăgiri, amintiri care dor. Când ar fi atât de simplu să le lăsăm într-un loc anume, undeva de unde să nu ne mai poată chinui. Undeva de unde să nu le mai ducem povara. 

                        Și e păcat că, neputința anumitor oameni ajunge să îi rănească pe alții care nu au nicio vină. Singura lor vină e că au iubit și că iubesc… Dar iubesc oamenii nepotriviți sau lași care nu și-au lăsat trecutul în urmă și acum fac victime.

                        E atât de trist că… Unele relații se termină, iar iubirile lor continuă. Și așa ajung unii oameni în brațele altor oameni cărora nu le pot spune că de fapt sentimentele lor se îndreaptă către altcineva. Așa ajungem să ne mințim. Atât unii pe alții cât și pe noi înșine. 

                        Ne spunem că de mâine vom renunța la ce a fost și că ne vom concentra pe cei care ne merită sentimentele. Ne mințim că de mâine va fi mai bine și că va trece, că vom uita și că vom face totul așa cum trebuie făcut. Dar adevărul e că amânăm pe cât posibil. Până ajungem să îi rănim pe cei care ne iubesc sincer și necondiționat. Amânăm până prezentul ne rupe în bucăți și ne rănește mai mult decât trecutul… Sau până când noi rănim mai mult. 

                        Unele relații se termină, însă nu și iubirea. iar toată vina e a noastră… Fie pentru că ne încăpățânăm inutil să ne ratăm șansele la fericire… Fie pentru că nu am luptat suficient atunci când ar fi trebuit să o facem. 

Foto: Danny G

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts