Dumnezeu a creat mai întâi bărbatul, apoi i-a venit o idee mai bună şi a creat femeia.

                                           Dumnezeu a creat mai întâi bărbatul, apoi i-a venit o idee mai bună şi a creat femeia.

                                           A creat o făptură mai firavă, una capabilă să se protejeze singură, dar pe care să-ţi doreşti să o păstrezi sub aripa ta pentru că gingăşia nu are voie să fie puternică, să fii puternic înseamnă să lupţi, iar să lupţi înseamnă să rişti să fii rănit. A creat o fiinţă frumoasă de care să nu te poţi sătura privind-o la nesfârşit, o fiinţă care să placă ochiului, dar care să-ţi încânte de o mie de ori mai mult sufletul. 

                                           Dumnezeu a creat femeile pentru ca bărbaţii să înveţe să fie mai umani, să aibă semntimente puternice, să iubească, să ducă dorul, să poarte de grijă şi să-şi dorească să fie mai buni. Aşa că luaţi aminte! 

                                           Lăsând feminismul la o parte, toţi suntem oameni, toţi iubim, respectăm, rănim şi suntem răniţi. Nu suntem unii mai buni ca alţii, suntem egali. Ne completăm, ne doborâm şi ne ridicăm reciproc. Greşim şi iertăm, e normal, e perfect normal, suntem oameni, înainte de a fi bărbaţi sau femei, suntem oameni.

                                           Dumnezeu a creat bărbatul pentru a fi puternic, pentru a proteja, a iubi şi pentru a fi ceea ce nu poate ea să fie. A creat femeia pentru a aduce armonie, frumuseţe şi pentru a umple toate golurile şi neajunsurile cu iubirea ei infinită. Mie-mi place ca bărbaţii să fie bărbaţi, iar femeile să fie femei. Cei care fac exces de putere şi au impresia că nu este datoria lor să păstreze iubirea vie, se înşeală, iar eu nu-i consider bărbaţi… Îşi obligă femeile să fie puternice, să lupte şi să rişte să fie rănite. Avem nevoie de bărbaţi slabi ca să devenim femei puternice. Avem nevoie de bărbaţi răi care să ne ajute să devenim mai bune. Avem nevoie de proşti ca să fim mai deştepte ca întotdeauna… Poate e adevărat… Poate Dumnezeu a avut o idee mai bună atunci când a creat femeia… Doar poate.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply