Du-te, dragule, la altele şi ai să îţi dai seama cât de bine îţi era cu mine. Dar să nu te întorci căci nu vei mai avea la cine!

                             Cred că aş face şi una ca asta. Cred că mi-aş trimite bărbatul la curve, doar aşa, să se simtă bărbat dacă el crede că asta înseamnă să fii bărbat. Doar ca să vadă şi el cum e bine, cum e rău, cum îi e sufletul fericit sau patul fierbinte şi sufletul sec. Cred că l-aş trimite să vadă şi el cum e să aibă alături o femeie aşa cum ar dori uneori să fiu. Să nu-l cicălesc, să nu îi port prea mult de grijă, să nu încerc să îi fac bine. Să nu fac nimic din tot ce fac, doar să fiu o femeie goală atât pe interior cât şi pe exterior lângă el. 

                             I-aş spune ,,Du-te, dragule, la altele şi ai să îţi dai seama cât de bine îţi era cu mine. Dar să nu te întorci căci nu vei mai avea la cine!” Atunci când laşi femeia de lângă tine să se simtă a doua opţiune, atunci când o laşi să înţeleagă că ai putea în orice clipă în care nu eşti lângă ea să fii al altcuiva, ea alege să nu mai fie lângă tine. Femeia vrea să fie o alege. Singura alegere.

                             Ţine minte foarte bine că atunci când nu eşti capabil să tratezi femeia de lângă tine aşa cum merită să fie tratată, atunci când nu o iubeşti atât cât merită să fie iubită, ea alege să plece, să fie singură şi să aştepte un bărbat alături de care să fie fericită cu adevărat. Ea ştie undeva în adâncul sufletului său că vei regreta într-o zi că nu ai iubit-o şi nu ai ştiut să apreciezi câte îţi oferea, dar asta numai după ce vei fi rănit de indiferenţa unei alte femei, numai după ce vei fi tratat în acelaşi fel în care ai tratat-o pe ea. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts