Dragule, oricare femeie îţi poate oferi plăcere. Dar cu fericirea cum stai? Fericit are cine să te facă?

                              Dragule, oricare femeie îţi poate oferi plăcere. Dar ai să vezi că fericire nu vor fi toate capabile să îţi dea, să ţi-o aducă în suflet. Ai să vezi că nu găseşti pe toate drumurile şi la toate colţurile de stradă femei care să fie dispuse să îşi sacrifice propria fericire pentru a te face pe tine fericit, aşa cum ai crezut de multe ori… Aşa cum ai crezut de fiecare dată când nu ţi-a păsat că reneai o femeie care te iubea sincer. 

                              Cu fericirea cum mai stai? Când a fost ultima oară când ai putut să fii sincer cu cineva? Când ţi-ai deschis ultima oară sufletul în faţa cuiva fără să îţi fie teamă că nu îi va păsa? Ţi-ai dat seama că cine îţi poate oferi plăcere nu trebuie în mod obligatoriu să te facă şi fericit? Vei ajunge să trăieşti o zi în care îţi vei da seama că ai ales să cauţi la femeia de lângă tine ceva ce nu te făcea fericit. Vine o zi în viaţa oricărui bărbat în care acceptă faptul că a pierdut… Că a pierdut femei care l-ar fi putut face fericit cu adevărat. Tu ţi-ai dat seama?

                              Are cine să te facă fericit? Ai început deja să realizezi că ar trebui să te schimbi puţin dacă vrei să fie totul bine? Sau alegi şi acum, ca de fiecare dată, să fii ignorant? Poate nu vei crede, dar ai nevoie să îţi stabileşti priorităţile, să te maturizezi mai mult, să fii mai responsabil şi să iubeşti sincer. Să iubeşti al dracului de sincer, să îţi deschizi sufletul în faţa femeii pe care ai ales să o ai alături, să îţi permiţi să fii vulnerabil, să nu te temi. Ai nevoie să înţelegi că a iubi nu e o ruşine, nici o dovaă de slăbiciune nu e… E doar frumos. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts