Dragule, eu am să-ţi fiu cel mai scump şi mai rafinat instrument, dar tu trebuie să fii un artist desăvârşit ca să îmi faci sufletul să cânte şi să iubească din nou. Aşa sunt femeile, au multe de oferit, dar numai aceluia care reuşeşte să trezească sentimente puternice în sufletele lor.

                               Dacă vrei să faci o femeie să te iubească aşa cum ştie ea mai bine, cu toată fiinţa ei, cu tot ce are mai bun, atunci nu ezita să o iubeşti la rândul tău aşa cum ştii mai bine să o faci pentru că dacă ea va simţi că nu faci tot ce poţi şi că nu oferi cât ai de oferit, va începe să ezite, să se întrebe şi, treptat, va începe să se îndepărteze de tine. Apoi te vei întreba ce s-a întâmplat, iar răspunsul nu va fi în efect, în plecarea ei, ci în cauză, în reticenţele tale reci şi nefondate.

                               Ai să vezi că ea poartă în suflet comori pe care nu te-ai fi aşteptat să le găseşti acolo oricât de mult ai fi crezut că o cunoşti. Femeia îşi deschide inima şi uşile către frumoasele sale mistere numai în faţa celui care dă semne că începe să o iubească, dar la fel de uşor poate să şi zăvorască definitiv acele uşi dacă cel pe care îl credea sincer, real şi iubitor se dovedeşte a fi un alt impostor printre cei care au mai încercat să-i demoleze sufletul şi să îi frângă inima, printre cei care au intrat încălţaţi în sufletul ei.

                               Dragule, eu am să-ţi fiu cel mai scump şi mai rafinat instrument, dar tu trebuie să fii un artist desăvârşit ca să îmi faci sufletul să cânte şi să iubească din nou. Aşa sunt femeile, au multe de oferit, dar numai aceluia care reuşeşte să trezească sentimente puternice în sufletele lor. Aşa sunt femeile, îţi dau şansa să fii cel mai fericit bărbat lângă ele, dar doar dacă rişti să le iubeşti necondiţionat şi să faci tot posibilul pentru a lupta să păstrezi ceea ce ele fac cu mare uşurinţă. Aşa sunt femeile, în general, îţi pot oferi multe, dar dacă nu meriţi, îţi pot lua totul. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts