Dragule, cuvintele tale mi-au arătat că nu mă meriţi. Tăcerile m-au învăţat că eu merit mai mult.

                                     Sunt atâtea cuvinte rostite degeaba. Sunt atâtea cuvinte care nu înseamnă nimic. Sunt atâtea vorbe goale rostite aiurea. Şi sunt atâtea vorbea care nu exprimă nimic. Te-am ascultat de atâtea ori făcând confesiuni şi declaraţii pe care nu am să le mai cred niciodată. Mi-ai spus atâtea şi de fapt mi-am dat seama că nu mi-ai spus nimic. Nimic sincer. Nimic din ce aş fi vrut să crezi şi tu. 

                                     Cuvintele tale mi-au arătat că nu mă meriţi. M-au învăţat că nu orice e rostit şi gândit la cald e neapărat şi sincer. Poate, ai vrut să îţi fiu femeie ca să te simţi bărbat. Poate, ai vrut doar să ştii dacă mai poţi minţi atât de bine încât să fii crezut. Poate, ai fost prost gândindu-te că nu îmi voi da niciodată seama şi că mă voi mulţumi la nesfârşit cu monotonia unei relaţii din care lipsesc faptele cu desăvârşire. Sau poate ai fost doar naiv şi nu ţi-ai dat seama că eu nu mă pot mulţumi cu puţin, că vreau totul de la un bărbat, la fel ca oricare altă femeie. 

                                     Tăcerile tale m-au învăţat că eu merit mai mult. Atunci când nu ai mai avut ce vorbe frumoase să îmi spui pentru că începusem deja să nu te mai cred, ai ales să taci, în loc să treci la fapte. Şi mi-ai arătat astfel că merit mai mult, că merit un om care să fie dispus să şi facă ceva, un om alături de care să nu mă întreb ce e adevăr şi ce e minciună. Mi-ai demonstrat că atât eşti tu, doar vorbe goale şi că, dacă îmi doresc fapte şi ceva concret, nu ar trebui să aştept toate astea de la tine. 

                                     Dragule, cuvintele tale mi-au arătat că nu mă meriţi. Tăcerile m-au învăţat că eu merit mai mult. Şi după ce s-a sfârşit totul, am realizat că nu e niciodată bine să ai aşteptări mari de la un om cu sentimente mici pentru că vei fi dezamăgită. Eu am fost dezamăgită. Am vrut doar să iubesc şi să fiu iubită, dar m-am ales cu vorbe goale. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts