Dragul meu, să ştii că nu mă aştept să fii perfect. Eu vreau să fii prezent, să nu îmi laşi în suflet aşteptări şi amăgiri. Eu vreau să mă iubeşti sincer, dar nu ca şi cum aş fi prima femeie din viaţa ta. Iubeşte-mă ca şi cum aş fi ultima.

                                     Dragul meu, să ştii că nu mă aştept să fii perfect. Eu vreau să fii prezent, să nu îmi laşi în suflet aşteptări şi amăgiri. Oricum va trebui să trecem împreună peste multe greutăţi, peste oameni care vor dori să ne despartă, peste cei care vor fi invidioşi pe fericirea noastră. Dar atunci când iubirea e într-adevăr iubire, putem muta munţii din loc şi putem traversa oceane fără să ne pese şi fără să obosim… În iubire obosim numai alături de oamenii nepotriviţi, de aceia care nu ne pot oferi braţele şi îmbrăţişările lor pentru a ne odihni sufletele şi pentru a ne reda încredere, dorinţă, sete de a merge mai departe indiferent de cât de a dracu şi încăpăţânată e viaţa. Nu vreau să ne minţim că totul e bine şi frumos între noi în timp ce între sufletele noastre se sapă prăpăstii adânci pe care nu vom reuşi niciodată să le umplem, chiar dacă, poate, ne vom strădui şi ne vom dori să o facem.

                                     Eu vreau să mă iubeşti sincer, dar nu ca şi cum aş fi prima femeie din viaţa ta. Iubeşte-mă ca şi cum aş fi ultima. Pentru că doar aşa vom reuşi să luptăm unul pentru celălalt, doar simţind teama aceea dulce de a pierde omul, acel om care, odată pierdut, nu mai poate fi întors înapoi în niciun fel. N-aş vrea să te gândeşti la mine întrebându-te dacă ţi-ar putea fi mai bine alături de altcineva, vreau să te gândeşti la mine ştiind că alături de altcineva nu ţi-a fost la fel de bine cât îţi este alături de mine. 

                                     Să nu încerci să fii perfect, încearcă doar să fii pentru că eu am nevoie de un om căruia să îi pot iubi şi imperfecţiunile, un om care să facă totul real. Nu am nevoie de poveştile pe care le-au visat alţii înaintea noastră, ci de o poveste pe care să o construim singuri lăsându-ne surprinşi de farmecul ei. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts