Dragostea-i degeaba atunci când oamenii nu își ascultă sufletele. 

                         Ți s-a tot spus de-a lungul timpului să îți asculți inima, să îți urmezi sufletul, să faci ce simți că trebuie făcut, nu doar ce crezi sau ce spun alții. Ți s-a spus că, în cele din urmă, vei fi fericită doar dacă sufletul tău va fi împăcat cu alegerile pe care le-ai făcut. Și totuși, nu ai crezut. Sau ai crezut, dar te-ai gândit că ai putea fi o excepție de la regulă, ți-ai ignorat inima și ai făcut ceea ce fac majoritatea oamenilor… Ai ajuns să ai regrete. 

                         Numai că… Dragostea-i degeaba atunci când oamenii nu își ascultă sufletele. Iar la acest capitol, mai devreme sau mai târziu, cu toții suntem repetenți. Dar nu îți face griji, nu e niciodată prea târziu pentru a face ceea ce simți. Unele alegeri nu pot fi, într-adevăr, îndreptate, dar apar mereu și mereu altele pe care, dacă ți-ai învățat lecția, le poți face să conteze și poți schimba starea sufletului tău. 

                         Marele avantaj al iubirii este că nu se concentrează niciodată într-un singur loc sau om sau eveniment. Fiecare lucru mărunt sau important din viețile noastre ne poate umple sufletele cu fericire dacă nu suntem superficiali și dacă ne dorim cu adevărat să le dăm voie să ne aducă fericire. 

                         Încearcă doar să nu îți ignori inima de prea multe ori în această privință… în dragoste. Pentru că iubirea nu mai înseamnă nimic atunci când noi o ignorăm și refuzăm să îi oferim ce e al ei, adică pe noi înșine. Dragostea-i degeaba atunci când oamenii nu își ascultă sufletele. Nu lăsa un sentiment atât de frumos să se piardă. Nu pierde pe cineva pe care îl iubești doar pentru că nu vrei să îți asculți inima. Și pe tine te-ar frânge dacă omul pe care îl iubești ar rămâne indiferent în fața sentimentelor tale. 

Foto: Andrii Podilnyk

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts