Dragilor, să vă spun eu ce nu vă convine vouă la femeile care suferă. Sunt ale dracu’ şi ca s-o spun pe româneşte nu prea mai pun botu’ la vrăjeli ieftine…

                                        Dragilor, să vă spun eu ce nu vă convine vouă la femeile care suferă. Sunt ale dracu’ şi ca s-o spun pe româneşte nu prea mai pun botu’ la vrăjeli ieftine, nu prea mai au încredere, nu mai sunt uşor de curtat, de prostit, de avut şi mai apoi de părăsit. În mintea unei astfel de femei sunt câteva întrebări care o ţin departe de alte răni ,,Dar dacă şi ăsta e la fel? Dacă şi el răneşte? Dacă şi el pleacă? Dacă şi el e un alt prost şi o să mă oblige să fiu aceeaşi proastă care suferă?” Să nu-mi spună nimeni că femeile care suferă sunt greu de iubit pentru că femeia, atunci când iubeşte, uită de toţi cei din trecut, se concentrează doar pe omul iubit. Să nu-mi spună nimeni că femeile care suferă sunt uşor de cucerit şi se oferă aşa, singure, pe tavă şi spun ,,Ia-mă” pentru că acestor femei li se câştigă cel mai greu încrederea, iar fără încredere nu poţi iubi.

                                        Femeile astea nu au ceva personal cu bărbaţii în general, au ceva cu bărbaţii are sunt neserioşi, cei care umblă numai după fuste, cei care privesc cu nepăsare la nevoile sufletului şi ignoră pe motiv că toate astea sunt chestii de femei. Nu vor să înţeleagă că dacă vor să fie iubiţi mereu mai trebuie să se acomodeze şi cu aceste chestii de femei sau poate au de gând să îşi petreacă restul vieţii alături de un bărbat, căci altfel nu îmi pot explica de unde atâta vehemenţă în refuzul înţelegerii faptului că există sentimente într-un suflet de femeie. Femeile astea nu au încetat să mai creadă în iubire, au încetat să mai creadă că o pot găsi la orice fraier care promite luna şi stelele, dar n-are chef nici să ridice colţul buzelor pentru un zâmbet capabil să-ţi facă ziua mai bună. Femeile astea nu-s reci că au vrut ele, ci pentru că aşa le-au obligat unii să fie, nu se tem de drag, ci de nevoie, se tem pentru că altfel le-ar da ocazia altora să le rănească, nu sunt ale dracu’ pentru că le place, ci pentru că au fost pâinea lui Dumnezeu şi au realizat că nu au ajuns nicăieri cu frumosul. Femeile astea se vor schimba, vor fi aceleaşi femei frumose, deştepte, capabile, dar abia atunci când vor întâlni un bărbat care să le merite aşa cum sunt ele de fapt, nu aşa cum se prefac că sunt pentru proşti.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Nu poti sa o ai, nu-i asa? Du-te si cauta femei de nivelul tau ca ea e mai buna decat tine si nu stii ce sa faci cu ea.

 • COMMENTS (712)

  1. G 12th iunie 2016 at 14:33 -

   Nu poti sa o ai, nu-i asa? Du-te si cauta femei de nivelul tau ca ea e mai buna decat tine si nu stii ce sa faci cu ea.

   Reply

  Leave a Reply