Dragilor, o vorbă bună face mai mult decât o floare. Un sărut pe frunte vindecă mai multe decât medicamentele. Un om care îţi stă alături valorează mai mult decât cred unii că pot cumpăra prin cadouri scumpe. Poate, femeile care acceptă atenţii în loc de atenţie sunt ieftine, dar nu mai ieftine decât bărbaţii care au impresia că pot cumpăra iubirea cu bani.

                                    O vorbă bună face mai mult decât o floare. De asta, dragilor, ar trebui să ne rezolvăm probele comunicând… Dar noi nu comunicăm, înghiţim în sec fiecare greşeală, cumpărăm flori ca să fim iertaţi, încercăm să oferim cadouri pentru a înlocui acele clipe în care nu am fost prezenţi, aşa-i? Asta facem… Asta faceţi, însă nu acesta e răspunsul. Nu poţi înlocui momentele în care trebuia să fii tu acolo şi nu ai fost. Nu te poţi aştepta să fii iertat la nesfârşit doar pentru că eşti iubit… Nu ai voie să te comporţi în majoritatea timpului ca un bou aşteptând să te ierte pentru câteva clipe de tandreţe…

                                    Uneori, un sărut pe frunte vindecă mai multe decât medicamentele. Vindecă sufletul. Iar tu, dacă iubeşti, dragule, şi nu te poţi îngriji de sufletul femeii tale, atunci ori nu iubeşti cu adevărat ori ar trebui să înveţi că mai întâi de toate sufletul trebuie să fie fericit ca să poată fi fericiţi şi oamenii. 

                                    Să ştii că un om care îţi stă alături valorează mai mult decât cred unii că pot cumpăra prin cadouri scumpe. Femeile care se respectă nu îţi vor cere niciodată ceva mai mult decât timpul pe care poţi să li-l oferi. Ele ştiu că timpul e un cadou pe care trebuie să îl meriţi şi pe care trebuie să ştii să îl oferi aşa cum trebuie şi, mai ales, atunci când trebuie. Poate, mai sunt şi femei care acceptă atenţii în loc de atenţie, iar noi toţi le criticăm. Însă dacă tu, ca bărbat, eşti dispus să încerci să cumperi sentimentele cu mici sau mari cadouri, nu crezi că deja te cobori mai jos decât ele?

                                    Dragilor, o vorbă bună face mai mult decât o floare. Un sărut pe frunte vindecă mai multe decât medicamentele. Un om care îţi stă alături valorează mai mult decât cred unii că pot cumpăra prin cadouri scumpe. Poate, femeile care acceptă atenţii în loc de atenţie sunt ieftine, dar nu mai ieftine decât bărbaţii care au impresia că pot cumpăra iubirea cu bani.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts