Dragilor, nu vă vrem pensați și epilați sau cu lac pe unghii. Și nu pentru că nu suportăm concurența, ci pentru că vă vrem bărbați.

                                Sunt bărbați alături de care, sinceră să fiu, mi-ar fi teamă să merg noaptea pe stradă. Ei se numesc bărbați, eu nu i-aș numi chiar așa. Mereu îmi dau impresia că dacă ridici puțin tonul vocii asupra lor, se sperie și pleacă. Au sprâncenele pensate în așa fel încât pot stârni invidii în rândul femeilor. Nu zice nimeni să nu retușezi ce ai de retușat, dar hai să nu exagerăm. 

                                Vă plângeți că nu mai există femei ca altădată, femei care să gătească, să fie cuminți și să mai aibă încă alte câteva sute de calități. Dar mai există bărbați? Am observat că încep să ne ia locul la programările pentru saloane. Poate am înțeles pensatul. Am închis ochii când a venit vorba de epilat. Dar și lac pe unghii? 

                                Am învățat de-a lungul timpului că majoritatea femeilor au nevoie să fie protejate, să se simtă în siguranță alături de bărbații lor. Au nevoie să știe că atunci când țin de mână pe cineva nu trebuie să își facă griji. Ei bine, pe mine, un domn în blugi extrem de strâmți și eventual cu puțin fond de ten aplicat ,,doar pentru a acoperi câteva mici imperfecțiuni”, nu m-ar face să mă simt în siguranță. Pur și simplu. 

                                Dragilor, nu vă vrem pensați și epilați sau cu lac pe unghii. Și nu pentru că nu suportăm concurența, ci pentru că vă vrem bărbați. Vrem să știm că putem conta pe voi să duceți o sacoșă cu cumpărături, să schimbați un bec în casă, să schimbați o roată la mașină. Nu cred că cerem imposibilul. Și nu spune nimeni să nu aveți grijă de voi, dar uneori ce e prea mult, strică. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts