Draga mea viaţă, te invit la o cafea, amară ca tot ce mi-ai făcut şi am să îţi pun eu zahăr destul, poate te mai îndulceşti puţin… Şi am să mă asigur că vei primi destul zahăr… Pentru că aşa vreau eu !

                                           Aş invita viaţa la o cafea ca să depănăm amintiri ca între vechi prietene. Aş vrea să vorbim despre ce ne-am făcut una alteia şi să-mi cer iertare pentru alegerile greşite. Aş vrea să-i spun că eu nu o pot ierta pentru unele lucruri pe care mi le-a făcut. Dar n-aş vorbi cu ea despre viitor. Pentru că viitorul vreau să mi-l fac de una singură, fără să mai aştept ceva de la cineva. I-aş spune cât de mult m-a dezamăgit şi cât de tare m-a durut sufletul când am avut aşteptări de la oameni cărora nu le-a păsat. Nu vreau să ştiu de ce, chiar nu vreau să ştiu de ce mi i-a scos în cale jucându-se cu sentimentele mele. Poate a vrut doar să mă facă o femeie mai puternică. Dar cât de puternică poate fi o femeie? Cât poate ierta şi cât poate să suporte pentru a fi fericită? Eu una nu mai sunt dispusă să iert foarte multe şi nici să suport ceva pentru a fi fericită. Nu cred că fericirea mea trebuie să izvorască din compromisuri şi alte zeci de compromisuri. Asta a vrut să mă înveţe? A reuşit, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu metodele ei. De acum înainte sunt hotărâtă să întorc pagina şi să încep un alt capitol. N-am să deschid subiecte care fac referire la viitor. Nu vreau să ştiu dacă mi-a pregătit alte dezamăgiri sau e pregătită să mă lase să mă bucur de ce mi-a mai rămas din tinereţe. Vreau să cred… Nu… Ştiu că de acum înainte voi face tot posibilul să fiu stăpână pe situaţii, pe tot ce mi se întâmplă, pe mine însămi. Am învăţat ce trebuia să învăţ, aşa că de acum înainte fac totul pentru a mă bucura de prezent, clădindu-mi astfel un viitor al meu. 

                                           Draga mea viaţă, te invit la o cafea, amară ca tot ce mi-ai făcut şi am să îţi pun eu zahăr destul, poate te mai îndulceşti puţin… Şi am să mă asigur că vei primi destul zahăr… Pentru că aşa vreau eu !

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply