Draga mea, tu ai un suflet bun, dar ea are un trup mai frumos. Poate mă vei ierta.

,,Draga mea, tu ai un suflet bun, dar ea are un trup mai frumos. Poate mă vei ierta… De-ai ştii tu câţi au gândit la fel ca mine şi câţi au plecat de lângă femei care au rămas pierdute mult timp prin viaţă fără ei. De-ai ştii tu câţi au plecat din acelaşi motiv invocând în schimb unele mai morale.

Noi ignorăm lucrurile cu adevărat importante pentru superficialităţi efemere, vă lăsăm în urmă ca să plângeţi ca proastele şi ne doare în cot de suflet. Ce suflet caută, domnule, un bărbat când e tânăr? Caută sufletul tinereţii din trup. Şi atât! Un bărbat tânăr caută aventuri de ocazie şi relaţii scurte, iar femeile caută relaţii serioase şi urăsc aventurile.

Ea e proastă că plânge şi suferă după unul pe care îl doare în cot, nu? Nu! El e prostul. El e prostul pentru că nu realizează de fapt ce a pierdut. Abia în toamna vieţii sale va realiza că a pierdut toate florile din cauză că era prea ocupat să smulgă buruieni. Iar în toamna vieţii e deja prea târziu. Ea va plânge ca proasta, aşa cum spui tu, şi va realiza că ai dreptate într-o singură privinţă, şi anume că nu are pentru cine. Apoi va redeveni ea, cea puternică, şi va merge mai departe. Îşi va şterge sufletul de praful aşternut de timp şi va fi pregătită să iubească din nou. Dar tu, domnule, tu vei realiza mult prea târziu ce este cu adevărat important în viaţă.

Ea nu e proastă. Ea iubeşte. Tu nu ştii să iubeşti. Tu eşti prostul aici.

Draga mea, tu ai un suflet bun, dar ea are un trup mai frumos… A uitat să îţi spună asta atunci când a plecat, dar să fii sigură că asta a gândit de fapt. Ar fi trebuit totuşi să o spună. Ai fi realizat şi tu mult mai devreme cu ce om de nimic ţi-ai pierdut timpul înainte şi după ce a plecat. Să-l uiţi ! Fie că-l poţi ierta, fie că nu, dar nu merită să rămână printre amintiri. Nici printre cele urâte. Să-l uiţi!… Eu pe ea nu pot să o uit, aşa că beau în cinstea ei. Noroc !…”

Foto: We Heart It

large (11)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Scuze pentru cele cateva greseli, ma grabeam insa a ajung la o cina roamntica…..de unul singur 🙂

 • COMMENTS (714)

  1. Just Me 08th august 2016 at 18:47 -

   Scuze pentru cele cateva greseli, ma grabeam insa a ajung la o cina roamntica…..de unul singur 🙂

   Reply

  Leave a Reply