-Draga mea, să ştii şi tu că eu privesc la ele doar ca să-mi clătesc ochii, dar atunci când te privesc pe tine îmi odihnesc sufletul. -Dragul meu, să ştii şi tu că, privindu-le atât pe ele, s-ar putea să te las eu cu ochii în soare.

                                    -Draga mea, să ştii şi tu că eu privesc la ele doar ca să-mi clătesc ochii, dar atunci când te privesc pe tine îmi odihnesc sufletul. Pe ele n-am să le privesc decât la exterior, am să le vreau şi am să fiu mulţumit că pot să le admir la fel cum admiri tu cerceii în vitrină înainte să te hotărăşti pe care îi vrei. Pe ele doar le pândesc şi mă simt atras de ele la fel cum e lupul atras de oi, mai ales de alea fără cioban, acelea care de-ale dracu’ te cheamă la ele fără să le pese că poate tu mai ai şi obligaţii frumoase faţă de alta şi mai frumoasă. Sincer să fiu, te compar cu fiecare dintre cele pe care le admir cu nesaţ şi una are sânii mai mari, alta poate e mai înaltă, iar cealaltă se întâmplă să fie mai drăguţă, dar nu mi s-a întâmplat niciodată, cu toate astea, să găsesc una mai bună decât tine. Când ştii ce femeie te aşteaptă acasă, nu prea îţi vine să o laşi pentru acelea care nu sunt cel puţin la fel de bune ca ea, dar uneori se întâmplă să calci strâmb şi să nu te împiedici imediat, dar până la urmă tot cazi… Draga mea, să ştii că bărbatul ştie ce are acasă, dar uneori e prea prost ca să respecte atât cât să nu calce strâmb.

                                    -Dragul meu, să ştii şi tu că, privindu-le atât pe ele, s-ar putea să te las eu cu ochii în soare. Tu nu ştii cum e, dar oboseşti să priveşti după oameni care nu se mai uită la tine. O vreme ai certitudinea că el te poartă în suflet, că e numai al tău şi că nu va reuşi niciuna să ţi-l fure de alături, dar dacă el îţi dă de înţeles că ar vrea câte ceva şi de la altele, dacă te tot compară cu ele fără să vrea sau fără să-şi dea seama că tu ştii ce face el, ţi se ia, şi se strecoară îndoiala în suflet, iar îndoielile macină, sfărâmă, distrug şi în cele din urmă despart. Dragul meu, să ştii că pe mine nu mă încălzeşte cu nimic gândul că ştii ce ai acasă dacă nu ştii să respecţi atât de mult încât să iubeşti şi atât.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply