Draga mea, nu mai vreau să pierd timpul cu femei de ocazie. Nu mai vreau aventuri sau nopţi pierdute pe nu ştiu unde. Vreau să mă aşez la casa mea, să îmi întemeiez o familie fericită, vreau să iubesc şi să să fiu iubit, mai vreau să am certitudinea că femeia mea e doar a mea, nu şi a altora atunci când sunt plecat de acasă. TE VREAU PE TINE!

                                              Draga mea, nu mai vreau să pierd timpul cu femei de ocazie. Nu mai vreau aventuri sau nopţi pierdute pe nu ştiu unde. Vreau să mă aşez la casa mea, să îmi întemeiez o familie fericită, vreau să iubesc şi să să fiu iubit, mai vreau să am certitudinea că femeia mea e doar a mea, nu şi a altora atunci când sunt plecat de acasă.

                                              Draga mea, pentru toate astea eu am nevoie de o femeie cu respect de sine, o femeie deşteaptă, una care ştie să mă facă fericit, să mă aprecieze şi să mă respecte. Am nevoie de tine.

                                              De la o vreme, bărbat fiind, începe să-ţi cam fie scârbă de toate astea care umblă fără vreo destinaţie din apartament în apartament şi din pat în pat. Când eşti prea tânăr le cauţi, ah şi ce le mai cauţi, dar după ce te mai maturizezi, simţi că începe să ticăie în sufletul tău ceasul biologic al familiei pe care ţi-o doreşti… Şi atunci îţi cauţi o femeie serioasă, o femeie care să te poată reprezenta cu succes în societate şi alături de care să fii mândru să te afişezi. Cauţi o femeie matură şi capabilă să-ţi educe copiii, nu una din cele care pleacă la mall şi uită mâncarea pe foc.

                                              M-am săturat de zbuciumul zilelor care s-au stins, acum vreau linişte lângă o femeie cu suflet frumos… Of şi cât de frumos… Oare vei iubi unul ca mine? Acum nu multă vreme răneam şi eu femeile cu indiferenţa mea. Pe mine cel de ieri m-ai fi urât cu siguranţă, m-ai fi privit cu dispreţ şi n-ai fi dat doi bani pe şarmul meu cuceritor care îmi dădea încrederea că sunt, vezi Doamne, acel cineva pe care şi-l doresc toate. Pe mine cel de azi aş vrea să mă iubeşti pentru că nu mai caut să fiu adorat de toate, te caut numai pe tine. Nu mai vreau să pot avea orice femeie la picioare, te vreau pe tine în braţele mele. Nu mai sunt un puşti de vârstă mijlocie care caută doar aventuri, sunt în sfârşit un bărbat care a înţeles ce înseamnă cu adevărat să iubeşti şi ce trebuie de fapt să iubeşti la o femeie. 

                                              Vreau să mă aşez la casa mea, să îmi întemeiez o familie fericită, vreau să iubesc şi să să fiu iubit, mai vreau să am certitudinea că femeia mea e doar a mea, nu şi a altora atunci când sunt plecat de acasă. TE VREAU PE TINE!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Pentru cel care s-a incurcat la viata lui cu femei de moravuri usoare, este necesara o peroada de rugaciune, spovedire si penitenta. Si abia apoi, poate sa intre in vorba cu viitoarea sa sotie.

 • COMMENT (1)

  1. Sorin 21st ianuarie 2018 at 01:19 -

   Pentru cel care s-a incurcat la viata lui cu femei de moravuri usoare, este necesara o peroada de rugaciune, spovedire si penitenta. Si abia apoi, poate sa intre in vorba cu viitoarea sa sotie.

   Reply

  Leave a Reply