Dragă femeie…

                                        ,,Să fii femeie e muncă grea… Da… Chiar e…

                                        Să fii femeie nu e deloc uşor. Sunt atât de puternice, dar uneori vine un idiot de care se îndrăgostesc şi le calcă sufletul în picioare, dar ele au putearea să meargă mai departe. Şi de fiecare dată când se ridică sunt şi mai puternice.

                                       Cum reuşeşti, dragă femeie, să te ridici de atâtea ori? De ce mai lupţi? Pentru cine? De unde atâta putere într-o făptură atât de firavă şi diafană? De unde atâta putere într-un suflet plăpând pe care l-au călcat mulţi idioţi în picioare?

                                       Şi eu sunt idiot… Pentru ce altceva să lupţi dacă nu pentru fericire? Acea fericire pe care ţi-au promis-o mulţi, dar foarte puţini ţi-au oferit-o… De unde atâtă putere să lupţi şi să mergi mai departe dacă nu din speranţa pe care ţi-o oferă mirajul fericirii în braţele celui care să te iubească necondiţionat? De unde altundeva?

                                       Dragă femeie, să-l ierţi pe cel care n-a reuţit să vadă câte lucruri frumoase ascunde sufletul tău. A fost orb. Să-l ierţi, dar să nu-l mai laşi în viaţa ta. Să-i deschizi drumul de plecare şi să închizi uşa după el căci dacă-l laşi, va mai fi orb şi a doua oară.

                                       Dragă femeie, să ştii că tu meriţi tot ce doreşti. Meriţi să fii fericită. Meriţi să fii iubită. Meriţi. Pentru că iubeşti, oferi fericire la rândul tău, te laşi pe tine însăţi pe ultimul plan şi cauţi să îi ajuţi mereu doar pe cei pe care-i iubeşti… Renunţând la tine…

                                       Dragă femeie, Eşti atât de puternică. Nu ştiu de ce obligă viaţa o fiinţă atât de firavă ca tine să fi atât de puternică… Nu-mi explic. Dar tu, dragă femeie, să fii mereu puternică şi să nu renunţi niciodată să lupţi pentru fericire pentru că tu meriţi să fii fericită. Meriţi !

                                       Dragă femeie… Dă-mi un foc…”

Foto: We Heart It

10985922_423699437805434_396585436491475195_n

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Sunt foarte curioasă sa aflu cine se afla in spatele acestui blog esti genial/ă !!! Ador tot ce scrii si Ma regăsesc în majoritatea…❤??

 • COMMENTS (4)

  1. https://t-onlinedeemail.de/ 07th august 2019 at 11:34 -

   dentităţi, dar poate va ven

   Reply
  2. www.gst login 13th iunie 2019 at 08:10 -

   dsfaasc din suflet. Acum e devreme pent

   Reply
  3. Anca 23rd noiembrie 2015 at 20:04 -

   Sunt foarte curioasă sa aflu cine se afla in spatele acestui blog esti genial/ă !!! Ador tot ce scrii si Ma regăsesc în majoritatea…❤??

   Reply
   • Dama De Trefla 23rd noiembrie 2015 at 21:34

    Îţi mulţumesc din suflet. Acum e devreme pentru identităţi, dar poate va veni cândva şi momentul potrivit.

    Reply

  Leave a Reply