Dragă femeie, nu timpul, nu anii şi nu oamenii te-au maturizat, ci experienţele, dezamăgirile şi bărbaţii care te-au făcut să suferi. Dorul te-a ajutat să înveţi pe cine merită să aştepţi. Suferinţa te-a învăţat pe cine să nu iubeşti. Eşecul te-a ajutat să te maturizezi şi să vrei să câştigi în faţa vieţii.

                                   Ştii, nu ar trebui să regreţi că ai suferit sau că ai pus prea mult suflet pentru oamenii care au ales să te rănească. Eşti un om frumos. Eşti un om cu sufletul cald, deşi ai fost tratată cu indiferenţă. Eşti un om care încă are atât de multe de oferit, deşi aproape întotdeauna nu ţi s-a dat nimic înapoi. Ai un suflet la fel de adânc ca marea, la fel de neliniştit şi plin de furtuni, însă la fel de frumos şi fascinant. 

                                   Ar trebui să îţi dai seama că meriţi mai mult şi că nu a fost vina ta… De multe ori nu a fost vina ta. Vei primi ce meriţi de la viaţă şi asta pentru că întotdeauna ai trăit oferind fără să aştepţi în schimbi laude sau mulţumiri. Roate se întoarce, iar oamenii buni primesc ce merită. Primesc persoanele pe care le merită, momentele şi clipele speciale de care au nevoie, îşi fac amintirile acelea speciale pe care le-au visat întotdeauna. Important e să nu renunţi la a mai crede că meriţi fericire şi iubire şi oameni frumoşi. Important e să nu oboseşti şi să nu crezi că nu mai poţi continua pentru că tu poţi mai mult şi ai să continui să speri, deşi nu mai ai motive. Ai să continui să iubeşti, deşi ai fost dezamăgită. Ai să continui să ierţi, deşi ţi se va greşi mult. Şi ai să continui să fii un om minunat, deşi nu prea ai avut parte de oameni la fel de minunaţi ca şi tine. 

                                   Dragă femeie, nu timpul, nu anii şi nu oamenii te-au maturizat, ci experienţele, dezamăgirile şi bărbaţii care te-au făcut să suferi. Dorul te-a ajutat să înveţi pe cine merită să aştepţi. Suferinţa te-a învăţat pe cine să nu iubeşti. Eşecul te-a ajutat să te maturizezi şi să vrei să câştigi în faţa vieţii. Dar vei vedea într-o zi că există un bărbat doar pentru tine, un bărbat care să te privească de parcă ai fi cea mai frumoasă minune din viaţa lui. Va fi un bărbat care a suferit la fel de mult ca tine şi a învăţat să aştepte pentru că în viaţă cele mai frumoase lucruri se lasă aşteptate ca să le putem aprecia mai mult. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts