Doi oameni pot fi imperfecți unul pentru altul și totuși se pot iubi atât de mult încât să rămână împreună pentru tot restul vieții. Sufletul nu are nevoie de perfecțiune, are nevoie de un alt suflet, iar asta e mai presus de perfecțiune. 

                               Greșim… Cel mai adesea greșim încercând să îi schimbăm pe cei pe care îi iubim. Încercăm să îi facem să fie așa cum am visat întotdeauna că va fi omul perfect. Dar știi ce?! Omul perfect nu există. Greșelile, imperfecțiunile, defectele, toate astea ne fac unici, umani… Ne fac frumoși. 

                               Nu am nevoie de cineva perfect pentru că nu voi reuși să fiu perfectă pentru nimeni, oricât de mult m-aș strădui. Mereu voi greși, mereu voi avea aceleași defecte pe care le am de o viață. Eu am nevoie de cineva care să înțeleagă asta și să mă iubească oricum, să mă accepte și să mă facă să înțeleg că nu e nimic rău în a avea anumite imperfecțiuni… Pentru că adesea nici eu nu mă împac prea bine cu ele. 

                               Am încetat să mai pierd vremea alături de oameni care încearcă să mă schimbe pentru a mă putea iubi. Eu vreau pe cineva care să mă iubească atât în zilele mele cele mai bune cât și în cele în care sunt un dezastru total… Pentru că am și astfel de zile uneori. 

                               Doi oameni pot fi imperfecți unul pentru altul și totuși se pot iubi atât de mult încât să rămână împreună pentru tot restul vieții. Sufletul nu are nevoie de perfecțiune, are nevoie de un alt suflet, iar asta e mai presus de perfecțiune. Sufletul are nevoie de iubire necondiționată și sinceră, nu contează dacă vine sau nu de la cel visat ani la rând încă din vremea adolescenței. Viața e plină de surprize și ne poate demonstra foarte ușor că ceea ce ne dorim nu e ce avem nevoie, nu e ceea ce ne poate aduce fericirea… Sau cine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts