Din învăţăturile bunicii- Cum faci un bărbat să te iubească toată viaţa?

                             Mi-am iubit bunica foarte mul şi încă o iubesc chiar dacă, Dumnezeu s-o ierte, nu mai este printre noi. Avea cele mai frumoase lecţii de viaţă. Ştia întotdeauna ce sfat să dea şi ce cuvinte să spună pentru a aduce alinare. Mi-a lăsat moştenire un bagaj de învăţături care îmi vor fi de folos toată viaţa. Când eram adolescentă stăteam la taclale ore întregi ,,ca între femei”.

                            Una dintre învătăturile mele preferate este ,, Cum faci un bărbat să te iubească toată viaţa?”

                           ,,Să ştii de la mine că un bărbat care se plictiseşte de o femeie pleacă de lângă ea oricât de mult ar iubi-o. Odată cu instaurarea  plictiselii dispare şi iubirea. Pe bărbat trebuie să ştii cum să îl ţi lângă tine. Trebuie să ştii cum să îl împiedici să se plictisească.

                           Bărbaţii nu se plictisesc niciodată de necunoscut. Vor întotdeauna să descopere cât mai mult. Vor să descopere totul. Dacă vrei să păstrezi lângă tine un anumit bărbat pentru cât mai mult timp, dă-i ceva de descoperit, dar nu îi da voie să descopere totul deodată. Oferă-i sufletul tău, dar pe bucăţi. Aşa nu se va plictisi. Când va crede că a terminat, dă-i ceva nou care să-l captiveze şi mai mult. Astfel îl vei avea lângă tine pentru foarte mult timp, poate chiar pentru o viaţă întreagă. De fiecare dată când va descoperi ceva nou la tine, se va îndrăgosti şi mai mult. Cu fiecare părticică nouă care poate fi descoperită, apare una nouă care poate fi iubită. Şi o va iubi. Te va iubi. Mai mult, mai frumos, mai trainic.

                           Nu îi oferi tot sufletul pe tavă încă de la început. Lasă-l să caute, să descopere, să se îndrăgostească. Aşa păstrezi un bărbat lângă tine pentru o viaţă întreagă. Te vei face mare şi vei vedea că am dreptate…”

                          Am crescut şi pot spune cu toată inima că avea dreptate. Avea mare dreptate. Mi-aş dori doar să o mai am aproape acum ca să îi pot mulţumi. Ca să îmi poată oferi cele mai bune sfaturi. Bunica a fost cel mai bun consilier în dragoste pe care mi-a fost dat să îl cunosc. Invăţăturile sale sunt de reţinut, de însuşit şi de dat mai departe !

Foto: We Heart It

bunica

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Ce porcarie de articol! nimic relevant..doar un titlu interesant si atat. Ofera-i sufletul pe bucati? oamenii normali nu fac asta! SI din articolul asta reiese ca barbatii sunt niste .. figuranti ce se plictisesc rapid de-o femeie chiar si de-o iubeste. :))) E corect ca trebuie sa intretii iubirea si dimanica intr-o relatie…dar ce ai scris tu aici este apa de ploaie. Jalnic

 • COMMENTS (178)

  1. Claudia 29th martie 2016 at 09:31 -

   Ce porcarie de articol! nimic relevant..doar un titlu interesant si atat. Ofera-i sufletul pe bucati? oamenii normali nu fac asta! SI din articolul asta reiese ca barbatii sunt niste .. figuranti ce se plictisesc rapid de-o femeie chiar si de-o iubeste. :))) E corect ca trebuie sa intretii iubirea si dimanica intr-o relatie…dar ce ai scris tu aici este apa de ploaie. Jalnic

   Reply

  Leave a Reply