Devotament, încredere, respect, sinceritate şi iubire. Pe toate astea se clădeşte o relaţie adevărată, nu pe cuvinte frumoase, minciuni, iluzii şi amăgiri.

                              Devotament, încredere, respect, sinceritate şi iubire. De toate astea ai nevoie pentru a construi o relaţie frumoasă, una care să nu fie distrusă de prima ispită sau prima ceartă nevinovată. De toate astea ai nevoie pentru a construi o relaţie în care să ai parte de fericire adevărată, de acea fericire pe care nu ai întâlnit-o lângă altcineva. 

                              Oamenii care se iubesc, sunt sinceri unul cu altul pentru că ştiu că minciunile dărâmă încet tot ce ei au construit împreună în timp. Oamenii care se iubesc, se respectă. Nu poţi iubi un om pe care nu îl respecţi. Iar atunci când respecţi un om, faci tot posibilul să nu îl răneşti… Faci tot posibilul ca nimic să nu se schimbe între voi, nu în mai rău. 

                              Iar oamenii care reuşesc să rămână pentru mult timp împreună, de cele mai multe ori pentru toată viaţa, au încredere unul în celălalt şi îşi sunt devotaţi pentru că, fără încredere şi devotament, degeaba ai iubire. Fără încredere, nimic nu durează mai mult de câteva clipe. Dacă ai impresia că ai putut să construieşti ceva alături de un om fără încredere, te-ai înşelat. Într-un final, totul se duce de râpă… E trist că mulţi oameni aleg să construiască relaţii fără încredere… E foarte trist…

                              Devotament, încredere, respect, sinceritate şi iubire. Pe toate astea se clădeşte o relaţie adevărată, nu pe cuvinte frumoase, minciuni, iluzii şi amăgiri. Nu construieşti relaţii din ceva ce nu e menit să reziste, din ceva ce nu îţi va aduce niciodată fericirea pentru că vei ajunge să te întrebi ce cauţi în acele relaţii, vei ajunge să te întrebi de ce nu eşti fericit. De asta nu poţi fi fericit. Dacă nu e sortit să dureze, nu îţi poate aduce fericire, nu în iubire. În iubire e vorba despre eternitate şi profund, despre suflet şi fericire. Nu poţi include minciunile şi amăgirile în toate astea. Nu îşi au locul. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts