Despre oamenii cărora să nu le dai niciodată ascultare

                               De cele mai multe ori, dintre sutele de voci pe care le auzim, noi alegem să le dăm ascultare tocmai celor care merită mai puţin, în timp ce, de fapt, ar trebui să ascultăm cea mai puternică voce care există, vocea sufletului nostru, acea voce a raţiunii existenţei noastre. Nu ne va vrea niciodată răul şi va şti întotdeauna ce suntem capabili să realizăm şi ce ne dorim cu adevărat. 

                               Să nu dai niciodată ascultare vorbelor spuse de oamenii pesimişti. Ei văd mereu doar partea proastă a lucrurilor, pentru ei nu există conceptul de ,,reuşită” şi te vor face să te îndoieşti de propriile capacităţi. Acei oameni se tem să facă ceea ce îşi doresc şi nu vor vrea nici măcar ca altcineva să reuşească.

                               Să nu renunţi niciodată la visurile tale doar pentru că aşa ţi-a spus cineva care la rândul său şi-a abandonat visurile pentru că îşi doreşte să nu reuşeşti doar pentru că el (sau ea) nu a reuşit. La visurile tale ai dreptul să renunţi doar atunci când nu le mai găseşti sensul, atunci când nu mai sunt ceea ce vrei cu adevărat, atunci când preţul pe care îl plăteşti pentru ele e mult mai mare decât valoarea lor.

                                Să nu pleci urechea la ,,nu poţi”. Nu ştie nimeni câtă ambiţie zace în sufletul tău şi cât de mult poţi munci pentru atingerea unui ideal. De la aceşti oameni tu să nu auzi ,,nu poţi”, ci ,,demonstrează-mi că vei reuşi”.

                                Tu să te asculţi pe tine. Să îţi asculţi sufletul. Să asculţi numai acele voci care au încredere în capacităţile tale, acele voci în care găseşti iubire pentru că glasul omului care te iubeşte din tot sufletul nu te va putea minţi niciodată… Acei oameni care te iubesc cu adevărat îţi vor vrea întotdeauna binele…

                                 Dar mai întâi de toate tu să te asculţi pe tine !

Foto: We Heart It

c0938520e22957108fc00dce4c2cb958

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply