Decât să rănească el cu prea mare uşurinţă, mai bine să mă las eu cucerită cu mare greutate.

                                  Decât să rănească el cu prea mare uşurinţă, mai bine să mă las eu cucerită cu mare greutate. Pentru că e mai bine să nu-i dai speranţe cuiva, decât şă ţi le faci chiar tu şi să fii dezamăgită mai târziu pentru că celălalt n-a fost capabil să le atingă sau n-a vrut sau nu i-a păsat atât de mult pe cât credeai că o să-i pese. 

                                  Femeia nu e greu de cucerit pentru că e prea ambiţioasă, ci pentru că nu mai e atât de proastă încât să creadă că fiecare bărbat care promite iubire chiar iubeşte şi vorbeşte serios şi face şi ştie şi ascultă. Femeia nu e a dracului pentru că îi place, ci pentru că are nevoie de cineva care să o protejeze împotriva oamenilor răi din jur care doar judecă fără să asculte, care vorbesc fără să ştie, care îţi pun etichete pe frunte fără să te cunoască. Femeia e a dracului pentru că atunci când eşti un înger de femeie te mănâncă cei din jur, îţi devorează sufletul şi te golesc pe interior. Tu le oferi cu dragă inimă şi ei îţi iau din lăcomie chiar dacă nu au nevoie. Femeia nu e demnă de iubit pentru că e frumoasă, ci pentru că are un suflet frumos, nu pentru că pare interesantă, ci pentru că are un mod interesant de a privi lumea, nu pentru că ea înţelege tot, ci pentru că pe ea n-o poate înţelege nimic. Femeia îţi spune tot ce ai nevoie să ştii despre ea, important e să fii un ascultător destul de bun încât să poţi auzi tot ce-ţi şopteşte ea printre rânduri. 

                                  În niciun caz femeia nu e prea mofturoasă, aşa cum sunt gurile rele tentate să spună, ea doar preferă să fie ceva mai greu de cucerit, decât să fie foarte uşor de rănit. Femeia preferă să te cunoască bine înainte să se arunce în braţele tale, oricum, foarte bine nu poţi cunoaşte decât câţiva oameni şi cu toate acestea şi ei continuă să te surprindă într-un anume fel. Chiar şi cei pe care crezi că-i cunoşti rănesc. Poate aşa e cel mai bine, decât să te rănească el cu uşurinţă, mai bine să te laşi tu cucerită cu greu. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Eu am fost ranit de multe ori dar mereu am investit tot pentru cel din jur. Ce-I cu încăpățânarea ăsta? Cred ca sunt mulți bărbați dd treaba pe care i-ai speria. Bine, eu am o naivitate a mea dar la un moment dat se va potrivi. Nu frânge și tu inimi!

 • Eu nu te as rani niciodată asa cum nu am ranit voluntar niciodată!

 • Ma tot intreb cum poate fi franta inima unui barbat si chiar nu imi pot imagina…., Barbatii sunt aia care vin si pleaca, ei sunt cei care aleg, au de unde, ei sunt cei care suna/dau mesaje cand vor, ei sunt cei care se plictisesc cel mai repede, ei sunt cei iubesc pe o femeie dar stau in acelasi timp cu alta pana cealalta ii va da unda verde si isi ia valiza si pleaca, ei sunt cei care iti arunca – ma enervezi sau pui intrebari idioate, ei sunt cei carora le este frica sa de implice sentimental, ei sunt cei carora nu le este frica ca si-ar pierde partenera de care sunt siguri ca ii iubeste, ei sunt cei care iti arunca in fata – fac ce vreau, cand vreau si cu cine vreau – n-am nici o obligatie fata de tine, ei sunt cei care pot sta cu o femeie fata de care nu nutresc nici un sentiment, si ea este aceea care asteapta ca intr-o zi poate totul o sa se schimbe si o sa fie si dragostea ei observata…, si cate si mai cate…., nu cred in inimi ranite…, nu e vorba despre ele ci e vorba de acele resentimente pe care le avem dupa ce se incheie relatia, dar de fapt si in timpul relatie, daca mai pote fi numita asa…

 • COMMENTS (616)

  1. neintelesu' 02nd mai 2016 at 16:36 -

   Mm eu mai pun câte o vorba buna oamenilor tristi

   Reply
  2. gogu 02nd mai 2016 at 16:04 -

   Eu nu te as rani niciodată asa cum nu am ranit voluntar niciodată!

   Reply
  3. Nicusor 02nd mai 2016 at 15:58 -

   Eu am fost ranit de multe ori dar mereu am investit tot pentru cel din jur. Ce-I cu încăpățânarea ăsta? Cred ca sunt mulți bărbați dd treaba pe care i-ai speria. Bine, eu am o naivitate a mea dar la un moment dat se va potrivi. Nu frânge și tu inimi!

   Reply
   • c 24th septembrie 2016 at 21:00

    Ma tot intreb cum poate fi franta inima unui barbat si chiar nu imi pot imagina…., Barbatii sunt aia care vin si pleaca, ei sunt cei care aleg, au de unde, ei sunt cei care suna/dau mesaje cand vor, ei sunt cei care se plictisesc cel mai repede, ei sunt cei iubesc pe o femeie dar stau in acelasi timp cu alta pana cealalta ii va da unda verde si isi ia valiza si pleaca, ei sunt cei care iti arunca – ma enervezi sau pui intrebari idioate, ei sunt cei carora le este frica sa de implice sentimental, ei sunt cei carora nu le este frica ca si-ar pierde partenera de care sunt siguri ca ii iubeste, ei sunt cei care iti arunca in fata – fac ce vreau, cand vreau si cu cine vreau – n-am nici o obligatie fata de tine, ei sunt cei care pot sta cu o femeie fata de care nu nutresc nici un sentiment, si ea este aceea care asteapta ca intr-o zi poate totul o sa se schimbe si o sa fie si dragostea ei observata…, si cate si mai cate…., nu cred in inimi ranite…, nu e vorba despre ele ci e vorba de acele resentimente pe care le avem dupa ce se incheie relatia, dar de fapt si in timpul relatie, daca mai pote fi numita asa…

    Reply

  Leave a Reply