Decât să îi spui unei femei să nu mai iubească, mai bine i-ai spune unui surd.

                                    Decât să îi spui unei femei să nu mai iubească, mai bine i-ai spune unui surd.

                                    Crezi că ea nu ştie că ar trebui să pună punct, deşi lasă pe foaie doar o virgulă? Crezi că ea nu vede că totul se duce de râpă şi se duce şi ea în acelaşi timp? Crezi că ea vrea să sufere? Nu vrea… Dar nu ştie dacă va durea mai tare să plece sau să rămână… Şi rămâne până devine durerea prea mare. Crezi că ea nu ştie?

                                    Ba ştie foarte bine. Dar nu îi spune ei să nu iubească. Spune-i sufletului său şi ai să vezi de ce e lângă cel care nu o mai face fericită şi de ce nu poate încă să plece. Sufletul nu ţine cont de nimeni şi de nimic. Nu întreabă pe nimeni şi nici nu aşteaptă răspunsuri. Sufletul vrea. Sufletul vrea şi aşteaptă să primească tot ce vrea. Iar dacă nu primeşte te chinuie şi îţi rupe inima, nu în două, ci în mii de bucăţele.

                                    Decât să îi spui unei femei să nu mai iubească, mai bine i-ai spune unui surd pentru că nu depinde de ea dacă iubeşte sau nu. Sufletul ei decide ce sentimente o lasă să trăiască. Ea doar le trăieşte la o intensitate care uneori aproape o ucid.

                                    Nu îi spune unei femei să nu iubească. Nu te va asculta. Ea va face ceea ce simte şi ce crede că e mai bine pentru ea. Nu îi spune să nu mai iubească, chiar dacă ştii şi ştie şi ea că are de suferit sau că suferă deja. Nu îi va putea cere sufletului să nu mai iubească aşa că nu te va asculta.

                                    Decât să îi spui unei femei să nu mai iubească, mai bine i-ai spune unui surd… Poate cu el vei avea noroc şi va vrea să te asculte.

Foto: We Heart It

large (13)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply