..De zece ani îmi înşel soţia cu iubirea vieţii mele!”

                                          ,,De zece ani îmi înşel soţia cu iubirea vieţii mele! De câteva ori pe săptămână, chiar în dormitorul nostru, pe aşternuturile spălate, călcate, schimbate de ea. Ea nu ştie nimic, nici nu îi dau de bănuit pentru că o iubesc la fel de mult cum a iubit-o din totdeauna, sunt acelaşi soţ iubitor ca la început. Sunt uşurat, dar totuşi îmi apasă vina pe suflet. În fiecare dimineaţă când o sărut pe frunte îmi aduc aminte că am păcătuit cu o altă femeie şi că mi-a plăcut, că m-am simţit bărbat. N-o să plec niciodată de lângă de ea, nu pentru că avem copii, ci pentru că e o femeie minunată pe care o iubesc. O să mă obişnuiesc totuşi cu gândul că n-am ce face, că sunt dependent de cealaltă, de iubirea vieţii mele, e femeia pe care am pierdut-o şi pe care nu mai pot de mult timp să o recâştig. Prostia se plăteşte scump. Noi alegem să ne gândim pentru ziua de azi atunci când e vorba de iubire. Dacă azi e bine, nu contează cum va fi mâine. Abia mâine ne dăm seama cât de mult conta ca azi să ne fi gândit de două ori înainte să aruncăm cuvinte grele, să fim nepăsători, să lăsăm oamenii cei mai importanţi să plece… ..De zece ani îmi înşel soţia cu iubirea vieţii mele… Eu noaptea nu dorm cu soţia mea, dorm cu cealaltă pentru că în chipul soţiei mele o văd numai pe ea. Ştiu, sunt un ipocrit, mint o femeie care mă iubeşte şi mi-a oferit 2 copii, dar la rândul meu o iubesc, nu pot să nu o văd pe cealaltă privind-o pe ea.

                                          I-am fost întotdeauna fidel soţiei, întotdeauna, şi crede-mă că nu mulţi bărbaţi se pot lăuda cu asta chiar dacă o fac, dar simt că o înşel de fiecare dată când în ochii mei nu se reflectă ea, ci cealaltă. Dar aşa se întâmplă când nu ne gândim la viitor, facem oamenii cei mai importanţi să sufere şi învăţăm să îi apreciem pe cei care ne calcă vieţile după aceia care nu se vor întoarce. Şi totul dintr-o prostie, crede-mă… Aşa pierdem în viaţă, de proşti!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply