De Valentine’s day oferă-i atenție, nu atenții. S-ar putea să îți aprecieze mai mult prezența decât cadourile.

               De Valentine’s day oferă-i atenție, nu atenții. S-ar putea să îți aprecieze mai mult prezența decât cadourile.

               Cred că ar trebui să încerci ceva nou dacă până acum nu ai făcut-o. Ar trebui să îi oferi amintiri frumoase, cuvinte, gesturi si fapte care să o facă fericită. Ar trebui să începi să fii bărbatul pe care l-ai vrea lângă tine dacă ai fi femeie.

               Uită de data asta de flori, ciocolată si cadouri care peste ceva timp nu vor mai însemna nimic. Dacă vrei să îi faci un cadou cu adevărat special anul acesta, atunci oferă-i o zi pe care să nu o uite toată viața. Nu e greu să faci asta dacă nu ai trăit lângă o femeie pe care să nu o cunoști deloc. Mergeți să beți o cafea într-un oraș pe care încă nu l-aţi vizitat. Călătoriți la mare iarna. Sau pur și simplu stai alături de ea o zi întreagă și uita-ţi-vă la seriale mâncând pizza. Poți face atât de multe lucruri minunate alături de cel drag dacă îl cunoști măcar atât cât să știi ce fel de amintiri dorește să își facă.

                 Oferă-i o zi minunată, o zi pe care să nu o uite niciodată si încearcă să fii un om pe care sa nu îl uite niciodată. Încearcă sa o ajuți să se gândească la tine cu drag și iubire întotdeauna. Oferă-i un Valentine’s day puțin altfel anul acesta făcându-i ziua specială, apoi oferă-i o viața minunată lângă tine iubind-o dacă știi că pe ea vrei să o iubești toată viața.

               Și nu uita că iubirea se oferă zilnic, nu doar la ocazii speciale. Fiecare zi în care poți iubi un om minunat ar trebui să fie o ocazie specială.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts