De la ură la iubire e doar un pas, iar uneori noi dansăm un vals printre ele.

                                        De la ură la iubire e doar un pas, iar uneori noi dansăm un vals printre ele.

                                        Uneori mă calci pe picior, eşti cam stangaci, se vede că nu ai iubit la viaţa ta, deşi ai avut multe femei înaintea mea. Mă amuză gândul că sub voi a scârţâit doar patul, nu şi podeaua, iar că apoi a scârţâit relaţia până a ajuns să vă enerveze pe amândoi dezacordul care se instalase.

                                        Eu încerc să am grijă. Eu am mai iubit înainte să te întâlnesc pe tine, dar nu am fost iubită la rândul meu şi m-am trezit singură în mijlocul melodiei, îmi furaseră altele partenerii, mai întâi din priviri, apoi definitiv. Nu ştiu cum a continuat totul şi nu îmi pasă, nu vreau să aflu. Cert e că la sfârşitul dansului nu mai eram nici îndrăgostită şi nici nu uram pe cineva. Îmi devenise totul indiferent.

                                        După ce suferi prima oară, te temi să iubeşti. După ce suferi a doua oară te temi de cel pe care îl iubeşti pentru că te aştepţi să îţi facă rău. Norocul e că iubirea luptă mereu cu teama şi învinge întotdeauna. După ce suferi a treia oară deja iubirea devine ceva pentru care celălalt trebuie să lupte cu mult sârg şi îndemănare. Atunci zidurile sunt prea înalte, bariele spre suflet sunt mult mai greu de trecut şi până te hotorăşti să îi accepţi invitaţia la dans trebuie să încerce ceva mai mult. Acum te iubesc, suntem într-un acord perfect unul cu celălalt, cu melodia, tu îi spui viaţă. Dar înainte te-am urât, m-ai călcat pe picior şi m-a durut în suflet, nu vreau să ştii cum e, dar înţeleg că acum înveţi ce e iubirea.

                                        De la ură la iubire e doar un pas, iar faptul că urăşti nu înseamnă cu nu mai iubeşti. Nu putem merge mereu înainte, mai mergem şi înapoi, deşi nu e bine. Important e să nu ne dăm bătuţi imediat. Important e să nu pleci la prima greşeală pentru că uneori e singura. Şi mai e important să realizezi că dacă nu l-ai iubi, nu ţi-ar păsa şi astfel nu l-ai urî.

                                        Dacă nu l-ai iubi, nu ţi-ar păsa şi astfel nu l-ai urî.

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply