De la o altă vreme ne săturăm să fim proşti şi începem să ne săturăm total şi de statutul de foşti.

                                    Sunt poveşti de dragoste pe care le trăieşti atât de furtunos încât nici nu-ţi dai seama că au ajuns deja la final. Sunt poveşti de dragoste care nu stau pe loc, deşi aşa pare, ci se mişcă firesc, încet şi sigur şi frumos. La fel cum sunt şi bărbaţi care îţi păşesc în suflet cu grijă, cu timiditate, cu dragoste, dar şi bărbaţii care calcă în picioare iubind, distrug încercând să schimbe în mai bine, te îndepărtează crezând că te fac să te apropii. La fel cum sunt femei care au atât de multă încredere încât îţi oferă sufletul tot încă de la început, fără să-l ceri, fără să ai nevoie de el, fără să îţi pese, dar şi femei care din cauză că au fost rănite nu mai oferă nimic, ci aşteaptă certitudini, confirmări, aşteaptă să fie iubite prima dată şi mai apoi au curaj să iubească. 

                                    Doi oameni nu se vor completa niciodată unul pe celălalt pentru că ei pot doar să funcţioneze mai bine împreună. Dar doi oameni pot completa o poveste de dragoste împreună şi pot fi proprii ei autori, proprii ei pictori de cuvinte sau proprii ei călăi nebuni care la final se întreabă ce s-a întâmplat. De la o vreme încetăm să ne mai credem prinţi şi prinţese pentru că viaţa e dură şi nu prea ne iese totul aşa cum visam. De la o vreme nu mai vrem să fim regi sau regine pentru că viaţa e grea, iar deciziile au mereu consecinţe. De la o altă vreme ne săturăm să fim proşti şi începem să ne săturăm total şi de statutul de foşti. Ne maturizăm sau poate doar îmbătrânim, dar ne dăm seama cu adevărat ce ne dorim. În cea din urmă vreme avem de învăţat faptul că dacă nu ne împlinim prin iubire, avem să rămânem goi pe dinăuntru pentru tot restul vieţii. Avem de învăţat că viaţa ne oferă oameni minunaţi pe care avem datoria să-i păstrăm alături… Şi mai avem de învăţat că trebuie să şi iertăm, dar nici prea mult, nici prea puţin. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply