De la anumiţi oameni înveţi cum să iubeşti, iar de la alţii înveţi cum să te iubeşti.

                                     De la anumiţi oameni înveţi cum să iubeşti, iar de la alţii înveţi cum să te iubeşti. Nu e foarte greu să învăţăm să iubim, nu avem nevoie de profesori, avem nevoie de oameni, de acei oameni pe care rar îi întâlnim în atâtea mulţimi de persoane. Nu avem nevoie de cărţi ca să învăţăm să iubim, avem nevoie de cărţi ca să ne înţelegem iubirea şi poate chiar să ne-o scriem acolo, să rămână negru pe alb în uitarea timpului. Avem nevoie de oameni care să ne înveţe să iubim, mai bine spus să-i iubim. Fiecare iubeşte în felul său şi fiecare aşteaptă să fie iubit într-un anume fel, însă ne complicăm zadarnic. De ce mai contează cum iubim atâta vreme cât iubim?… Ca să nu-i facem rău, în puritatea tulbure a iubirii pe care o avem în suflet, în modul ei ciudat şi tragic de a se manifesta uneori, doar la unii, ca să nu-i facem rău celui drag. De la anumiţi oameni învăţăm să iubim, dar cel mai frumos e atunci când suntem învăţaţi să iubim exact aşa cum ştiam dinainte să o facem. 

                                     Sunt unii oameni care te învaţă să te iubeşti, dar fiecare în felul său. Unii te învaţă să te iubeşti iubindu-te ei exact aşa cum eşti şi făcându-te să te simţi frumoasă, specială, iar alţii te învaţă să te iubeşti uitând ei să te iubească şi amintindu-ţi că uneori n-ai nevoie decât de tine însăţi ca să fii fericită şi să-ţi dai seama cât de minunată eşti.

                                     Femeia ar trebui să înveţe să se iubească fără să-i arate cineva cum, de ce şi pentru ce. Pur şi simplu, oricum şi pentru ea. Acestea sunt răspunsurile, numai că în mintea ei totul sună a egoism, iar ea nu suportă să fie egoistă, ea preferă să se gândească mereu la ceilalţi, niciodată la ea sau de prea puţine ori la ea. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply