De femei ca florile aveţi voi nevoie… Frumoase, plăcute de toţi, râvnite de toţi, neavute de cineva şi cu spini. Cu mulţi spini ca să vă amintească faptul că dacă nu eşti atent te poate durea.

                                 De femei ca florile aveţi voi nevoie… Frumoase, plăcute de toţi, râvnite de toţi, neavute de cineva şi cu spini. Cu mulţi spini ca să vă amintească faptul că dacă nu eşti atent te poate durea. Asta pentru că ,,viaţa este un trandafir: fiecare petală este o iluzie, iar fiecare spin e o realitate.” Iar bărbaţii au nevoie de relităţi primite de la femei care la rândul lor le-au primit de la bărbaţi. Chiar trebuie să ne fim unii altora lecţii, chiar trebuie să ne fim dureri pentru că noi altfel nu ştim să ne alinăm. Chiar trebuie să ne lovim unii pe alţii pentru că altfel nu suntem în stare să găsim motive destule să mângâiem. Chiar trebuie să ne pierdem ca să ne dăm seama că ne iubim şi chiar e nevoie să ne alungăm ca să ne dăm seama cât de tare ni se cheamă sufletele.

                                 Dragi bărbaţi, voi căutaţi femei ca florile, vă plac căci sunt frumoase, dar vă feriţi de acelea cu spini, vreţi numai siguranţă şi oricât de curajoşi aţi fi, în iubire căutaţi numai siguranţa, nu vă place să riscaţi. Fugiţi de femeile cu spini, dar nici nu vă daţi seama cât de mare nevoie aveţi de ele, de adevărurile pe care vi le pot oferi. Dacă nu-ţi oferă cineva anumite adevăruri, ajungi să te loveşti de ele, cu mintea, cu sufletul, ajung să te strivească sub greutatea lor şi să-ţi facă rău pentru că n-ai ştiut cum era bine cândva. Femeia oricum nu-ţi serveşte toate astea de drag, ci de nevoie, pentru că la un moment dat i le-a oferit şi ei cineva, dar nu cu frumosul, ci aşa cum nu şi-ar fi dorit niciodată să le primească.

                                 Cel mai important lucru atunci când iubeşti o floare este să te bucuri atât de mult de frumuseţea petalelor, de parfum, de esenţă, încât să nu mai conteze micile dureri pe care ţi le provoacă spinii. Uneori frumuseţea unei flori se află tocmai în spini. Uneori, sau mai mereu, specială este tocmai acea femeie de la care ai ce să înveţi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

  • COMMENT (1)

    1. Im not a ragular blogging person but, I like your post, really good…

      Reply

    Leave a Reply