De Crăciun eu vreau iubire!

                                    De Crăciun eu vreau iubire! Lăsând la o parte lucrurile materiale, măcar de Sărbători să îmi doresc ceva numai pentru sufletul meu, ceva de care să mă pot bucura mereu, nu doar pe moment. Eu vreau iubire, asta îmi cere sufletul, de iubire simt că am nevoie, de iubire simt că nu pot să mă lipsesc nicicum, niciodată.

                                    De Crăciun vreau să fiu strânsă tare, tare în braţe şi să mi se lipească la loc toate bucăţelele rupte de suflet, vreau să fiu mângâiată cu nesaţ, sărutată cu dor şi alintată cu drag. Vreau să am parte de ceva real, vreau să îndrăznesc să cer ceea ce am încetat să mai am curajul să chem, vreau să îndrăznesc să sper şi mai tare la ceva ce nu am încetat niciodată să sper, deşi am avut momente în care ezitat profund.

                                    De Crăciun vreau să fie altfel, să mă regăsesc pe mine, fiecare parte pierdută din mine, fiecare eu care a rămas în trecut şi a trăit acolo până acum. De Crăciun vreau pur şi simplu să fiu iubită. Iubirea mi-e singurul leac, numai de iubire am nevoie şi numai iubire îmi doresc. 

                                    De Crăciun eu vreau iubire, vreau să fiu iubită şi vreau şi mai tare să iubesc!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply