De ce unii bărbaţi iubesc doar trupul? Pentru că nu sunt suficient de capabili să ajungă la sufletul unei femei!

                                            De ce unii bărbaţi iubesc doar trupul? Pentru că nu sunt suficient de capabili să ajungă la sufletul unei femei! Pentru că aşa e mai uşor. De ce ar vrea ei să îşi complice existenţa cu problemele pe care le ridică descoperirea unui suflet de femeie? 

                                            Şi am început să mă obişnuiesc cu ideea că cei mai mulţi preferă tot ce e uşor, deşi ceea ce e uşor nu e întotdeauna ceea ce este mai frumos. M-am întrebat zadarnic, aş spune acum, de ce exteriorul ridică o barieră imposibil de trecut pentru unii. Aş spune zadarnic pentru că răspunsul e unul destul de clar, sufletul nu poate fi văzut de oricine, nu poate fi înţeles şi nici acceptat, iar dacă nu poţi face aceste lucruri, nici nu te poţi bucura de toate frumuseţile lui. Am început să mă obişnuiesc cu ideea că cel care iubeşte într-adevăr e dispus să lupte cu barierele ridicate de cei de dinainte prin indiferenţă şi delăsare. Dar din fericire nu toţi bărbaţii sunt aşa. Dacă ar fi, ar exista numai femei nefericite şi neînţelese.

                                            Şi dacă ai ajuns la sufletul unei femei? Dacă eşti un bărbat destul de capabil, de aici înainte ce faci?

                                            O iubeşti! O iubeşti şi punct, că doar n-ai depus atât de mult efort degeaba, doar ca să intri, să vezi ce e pe acolo şi să pleci de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Dacă ajungi la sufletul unei femei să nu ai impresia că s-a terminat totul şi că e un fel de final pentru ceea ce e frumos de trăit, căci te înşeli. Ce e frumos abia acum începe. Femeiele nu sunt proaste, deşi de multe ori aşa le caracterizaţi voi. Femeile îşi dezgolesc sufletul, cu tot ce are el mai misterios şi mai atrăgător numai în faţa bărbaţilor care merită. Altfel, după ce că e oricum rănit de prea multe ori, nu ar mai fi capabil să iubească din nou.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply