De ce să-mi frângă inima unul care îşi frânge gâtul după alta?

                                 De ce să-mi frângă inima unul care îşi frânge gâtul după alta? Dacă îţi place de ea, du-te mă, cine te opreşte? Geloziile mele? Ei, na! Numai în drum de ele nu stai tu. Remuşcările? Nu cred că există nici măcar vrun cuvânt sinonim prin vocabularul tău. Iubirea? Păi dacă iubirea te opreşte, de ce nu te îndeamnă să te uiţi la mine, în loc să te trimită cu privirea la picioarele care-i răsar de sub fusta scurtă, m-aş întreba eu. Atunci ce sau cine? Eu? Nu te opresc, stai liniştit, du-te unde ai treabă, dar am o rugăminte, nu te mai întoarce dacă pleci.

                                 Eu te las să-ţi faci de cap, să înşeli încrederea, să mă înşeli pe mine, te las. E alegerea ta dacă vrei să fii omul de care am nevoie sau acel om de care pot foarte bine să mă lipsesc. Mi-am frânt inima şi sufletu de prea multe ori, nici eu nu mai ştiu sau poate doar de câteva ori, dar m-a durut prea tare şi am rămas cu impresia că mai mult am suferit decât am iubit. Dar nu mai fac. Cine are motive să rămână, să o facă. Cine găseşte motive mai bune să plece, e invitatul meu, oricum nu putem obliga pe nimeni să ne stea alături, nu putem găsi mijloacele potrivite, e imposibil. Cine vrea să plece, pleacă. Cine trebuie să plece, pleacă, nu contează cât de mult ţi-ai dori tu să rămână. Să-şi frângă gâtul după cine vrea dacă vrea, dar să nu se mai întoarcă pentru că la cât de jalnic ajunsese sufletul meu, m-am hotărât să fac tot posibilul să îl ajut să fie ca înainte, chiar dacă va avea multe semne ale unor răni pe care puteam să le evit. M-am hotărât să fiu altel, să am grijă de mine singură, chiar dacă asta înseamnă să am o inimă de piatră pentru cei care nu merită altceva.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Altii te iubesc sincer si nu te-ar parasi sau insela niciodata. Plus ca nu plac altele decat tine…

 • COMMENT (1)

  1. singurelul 07th martie 2016 at 20:37 -

   Altii te iubesc sincer si nu te-ar parasi sau insela niciodata. Plus ca nu plac altele decat tine…

   Reply

  Leave a Reply