De ce? Pentru că noi trebuie să ne iubim, nu să ne aruncăm în cap cu reproşuri.

                                         De ce? Pentru că noi trebuie să ne iubim, nu să ne aruncăm în cap cu reproşuri.

                                         Pentru că nu vom reuşi să ne apropiem unul de celălalt mai mult, dacă facem tot posibilul să ne îndepărtăm. Pentru că eu încă mai cred într-o iubire care nu s-a consumat şi care încă mai poate duce departe, foarte departe, dar numai dacă suntem destul de responsabili ca să ne mai privim o dată, să vedem că suntem tot ce ne dorim de la viaţă, iar apoi să privim amândoi în aceeaşi direcţie. Eu ne văd bătrâni şi fericiţi. Eu încă ne văd certându-ne din nimicuri şi împăcându-ne imediat pentru că realizăm cât de mult ne iubim.

                                         De ce? Pentru că nu sunt încă pregătită să renunţ la tine şi ştiu că nici tu nu vrei să renunţi la mine. Fac totul pentru că mai târziu poate nu se va mai putea face nimic pentru noi. Poate fac totul din egoism, pentru mine, pentru că te iubesc prea mult. Sau poate fac totul pentru noi, pentru că ne iubesc prea mult. 

                                         Pentru că nu vreau să trăiesc cu regretul că am plecat prea devreme sau că am lăsat în urma mea un om care mă iubea şi pe care, mai presus de toate îl iubeam. Pentru că m-am săturat să ne aruncăm în cap cu reproşuri şi în suflet cu toate acele cuvinte care dor.

                                         De asta tac. De asta fac totul pentru noi, pentru mine şi pentru tine. De aceea te aştept să taci cu mine şi să lăsăm tot ce e frumos să ne aparţină.

                                         Acum înţelegi de ce? Pentru că noi trebuie să ne iubim, nu să ne aruncăm în cap cu reproşuri. Dar dacă nu eşti în stare să îmi înţelegi tăcerea, atunci îmi meriţi toate cuvintele pe care refuz să ţi le spun. Nu merităm să rămân… 

Foto: We Heart It

large (5)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply