De ce mai cred în iubire:

A fost o vreme când nu mai credeam în iubire, nu mai credeam în sinceritatea ei, în profunzimea ei…. în existenţa ei. Îmi oferise numai amăgiri şi dezamăgiri, regrete şi amintiri neplăcute. Apoi a venit o vreme când am realizat că de fapt aşa trebuie să fie. Am realizat că toate iubirile şi relaţiile eşuate m-au format pentru o iubire reală, una care oferă doar lucruri frumoase şi duce la împlinirea deplină a sufletului, o iubire care să constituie idealul fericirii.

Bărbatul care îţi este destinat va fi o revelaţie a întregii tale existenţe. Te va schimba fără să vrei şi fără să îţi dai seama. Va da un alt curs vieţii tale, iar tu vei da un alt curs vieţii lui. Veţi alege să urmaţi acelaşi drum împreună, legaţi prin iubire. Vă veţi ajuta reciproc, iar când unul nu va avea puterea să meargă mai departe, când drumul va fi potrivnic, celălalt va fi destul de puternic pentru amândoi, va aştepta ca apele să se liniştească, va aştepta până cel drag îşi va aduna din nou puterile, apoi vă veţi continua drumul împreună, mult mai apropiaţi, mult mai îndrăgostiţi.

large (9)

Şi ca orice femeie am trăit, după starea de deznădejde, şi pe culmile fericii atunci când am găsit un tovarăş de drum dispus să mă lase să îi devin povară la un moment dat.  Am cunoscut un bărbar care m-a făcut să trăiesc la polii iubirii şi să mă simt de parcă lumea începe şi se termină la picioarele mele. Alături de el am realizat că viaţa e infinit mai scurtă comparativ cu setea sufletului pentru iubire. Îmi amintesc cu atâta drag de toate nopţile petrecute anapoda gândindu-mă la el, de toate visele pe care le construiam cu el ca o adolescentă… Vise frumoase pe care nu le-aş fi crezut a fi realizabile, dar s-au realizat şi prin ele mi-a desenat o altă latură a iubirii. Exact latura în a cărei existenţă renunţasem să cred. Mi-a arătat ce culori frumoase poate să îmbrace iubirea şi ce sentimente înălţătoare dezvăluie fiecare nuanţă. A fost revelaţia existenţei mele. Fiecare bărbat care este destinat unei femei va fi o revelaţie a existenţei acesteia.

Am învăţat că viaţa are un mod ciudat, dar extrem de frumos de a ne da noi motive să continuăm exact atunci când suntem pe punctul de a renunţa.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply