De ce e al dracu’ de greu să iubeşti o femeie care a fost singură multă vreme?

                                De ce e al dracu’ de greu să iubeşti o femeie care a fost singură multă vreme?

                                Pentru că s-a obişnuit să nu depindă de nimeni şi de nimic. Ea dacă vrea ceva, îşi ia singură, obţine singură, munceşte şi se străduieşte să capete acel ceva. Dacă vrea să aibă pe cineva alături, caută în sufletul său puterea de a se regăsi pe sine. A învăţat deja că, atunci când toţi cei din jur te-au părăsit, nu îţi mai rămâi decât tu însăţi alături. 

                                E greu să iubeşti o femeie care a fost mult timp singură pentru că ea e ceva mai… selectivă… Se teme să nu o rănească cineva şi îşi permite să nu dea voie oricui să intre încălţat în sufletul ei. Dacă vrei să iubeşti o astfel de femeie, ai face bine să păşeşti desculţ în sufletul ei, ai face bine să nu laşi dezordine, ai face bine să ai grijă şi să iubeşti sincer. Te va primi în sufletul său crezând că eşti un om special, dacă nu vei fi şi îi vei greşi, te va uita ca pe oricine… Şi nu ştiu dacă e mai trist să fii rănit de un om care a ştiut să facă ce au mai făcut şi alţii sau să fii uitat de cineva care te-a iubit aşa cum s-ar putea să nu o mai facă nimeni altcineva. 

                                Şi e al dracului de greu să iubeşti o femeie care mult timp a fost singură pentru că tu va trebui să fii  al dracului de bun şi să o iubeşti enorm ca să îi poţi demonstra că merită să lase siguranţa singurăţii pentru a risca să fie fericită din nou iubind acel om care, prin gesturile sale, promite că nu va fi ca ceilalţi şi că nu va răni, ci va iubi necondiţionat şi sincer… E greu pentru că ea nu mai crede cuvinte… Crede doar gesturi şi fapte concrete. Cu o astfel de femeie tu chiar ar trebui să fii bărbat!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts