De ce crezi tu că a iubit douăzeci de bărbaţi dacă a ajuns să spună că s-a săturat de ei şi că vrea să se liniştească. Dar poate a iubit doi şi i-au fost de ajuns cât să realizeze ce vrea şi că nu poate găsi la oricare.

                                  De ce crezi tu că a iubit douăzeci de bărbaţi dacă a ajuns să spună că s-a săturat de ei şi că vrea să se liniştească? Dar poate a iubit doi şi i-au fost de ajuns cât să realizeze ce vrea şi că nu poate găsi la oricare.

                                  Poate are dreptul să creadă că toţi sunt la fel, dar nu la fel în acel mod în care crezi tu, ca bărbat, că pune ea etichete. Toţi sunt la fel de orgolioşi şi de mândrii, toţi sunt la fel de greu de determinat să iubească, toţi sunt la fel de incapabil să înţeleagă simţăminte care sunt nebunesc de uşor de înţeles. Dacă vrei să recunoşti, bine. Dacă nu vrei, neagă liniştit mai departe. Te şi aud cum spui că femeia e ipocrită şi doar cere. Cere să faci primul pas, cere să dai primul mesaj, cere să suni, să chemi, să aştepţi, să mai ştiu eu ce. Da! Femeia cere şi ştie că cere. Ştie şi cât merită, nu se supraarpeciază în niciun caz, nu acele femei despre care scriu eu. Femeia aşteaptă să faci primul pas pentru că te baţi cu pumnul în piept că eşti bărbat, ea îţi dă de înţeles, te ajută oarecum, dar dacă eşti orb, surd şi insensibil, e problema ta. Femeia aşteaptă un mesaj, dar tu uiţi că l-a dat prima cândva, iar acum vrea să vadă dacă te doare în cot sau în inimă de ea. Femeia aşteaptă s-o suni pentru că se teme de incredibilul tău program şi de faptul că ar putea să te deranjeze şi să fii evaziv, sec, rece, sfâşietor cu sufletul ei. 

                                  Se va îmbolnăvi de dezgust dacă va continua să audă reproşuri la adresa ei, că a iubit nu ştiu câţi, că nu e în stare să ţină de ei, că la ea e problema cu siguranţă. Nu! Cel mai probabil n-a iubit douăzeci de a ajuns la concluzia că toţi sunt la fel, ci doar doi care i-au demonstrat în amănunt ce înseamnă să fii bărbat. Poate aceia doi i-au fost de ajuns să-şi dea seama că dacă e fraieră o să-şi piardă timpul în mod inutil. Poate aceia i-au ajuns cât să-şi dea seama ce fel de om vrea lângă ea şi că nu îl poate găsi pe acela în fiecare bărbat care o priveşte cu interes.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply