De când nu mai au voie femeile frumoase să sufere după bărbaţi? De când nu mai au dreptul femeile puternice să plângă?

                                De când nu mai au voie femeile frumoase să sufere după bărbaţi? Parcă ar fi inventat cineva vreo regulă conform căreia numai urâtele şi proastele suferă după bărbaţi, celorlalte nu le pasă, domne, sunt mai indiferente ca ei, pentru ele nu s-au terminat şi n-au să se termine niciodată bărbaţii. Vă contrazic pe toţi pentru că doar cele mai frumoase femei sunt capabile să-şi păteze sufletul cu durere, numai acelea frumoase şi cu suflet frumos pot să pună iubire cu nemiluita într-o iubire fără să le pese că le poate răni cineva. Sunt genul acela de femei care culeg trandafiri fără să le pese că se înţeapă în spini. Sunt genul acela de femei care îţi stau alături fără să le pese că le poţi face să suspine pentru tine sau din cauza ta.

                                Şi cine spune că femeile puternice n-au dreptul să plângă? Dar ce, mă, femeile puternice nu sunt oameni? Ele nu iubesc? Ele nu pot fi dezamăgite? Ele n-au voie să se liniştească, să se descarce, să lase totul să treacă mai departe pe lângă ele fără să le mai afecteze? Nu! Cum să aibă? Numai femeile urâte sunt părăsite de bărbaţi, numai femeile slabe nu sunt capabile să treacă peste o dezamăgire, peste o despărţire, peste ceva ce le obligă să se prăvălească la pământ, deşi ele stăteau bine-merci la înălţime şi aveau impresia că nimic nu le poate doborî, aşa e, nu? Nu e, dragă, aşa. 

                                Femeile frumoase sunt părăsite de multe ori pentru altele mai urâte. Femeile frumoase sunt adesea pierdute de bărbaţi pentru că nu sunt apreciate şi ele nici măcar nu pun în balanţă calităţile lor fizice pentru că sunt şi modeste, mereu îşi caută nod în papură şi pe deasupra, dacă nu-l găsesc, îl inventează doar ca să nu cumva să se aprecieze la adevărata lor valoare. 

                                Sincer, habar n-am de când, dar se pare că, mai nou, numai femeile proaste, urâte şi slabe de caracter suferă după iubire trecute şi plâng pentru a se linişti. Sincer, celor care sunt adepţi, le spun că se înşală. Şi femeile puternice plâng, şi femeile frumoase sunt părăsite, şi femeile extraordinare au parte de mai puţin decât merită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. gogu 15th martie 2016 at 22:13 -

   Mm, iubi… Dar tu vei avea parte de ceva mai frumos! :*

   Reply

  Leave a Reply