De când are întunericul conturul tău?

                                ,,În fiecare femeie, oricât de extravagantă, elegantă sau ieşită din comun ar fi ea, vei găsi, dacă vei căuta, o femeie simplă. Acel gen de femeie care nu se remarcă prin nimic, dar în acelaşi timp orice mic gest de-al ei este greu de ignorat. Acel gen de femeie care inspiră arta pură. S-au scris multe despre ea şi se vor scrie şi mai multe. Ea seamănă flori de nu mă uita în sufletul tău, în acel loc numai al ei.

                                 Blestemate flori !

                                 Femeia aia simplă pe care o vei găsi în orice femeie ştie să iubească exact aşa cum îţi doreşti tu să fii iubit. Ştie întotdeauna ce îţi trebuie, ce vrei, ce doreşti, iar uneori vine un idiot ca tine şi strică tot. Îi distruge ei toată armonia spirituală, o face să sufere şi pe urmă… pe urmă vezi tu.

                                 Un idiot ca tine… Unul care n-o apreciază, o tratează ca pe un obiect care nu poate pleca şi îi oferă minimul din tot ceea ce ar trebui să fie al ei pentru că i se cuvine. Un idiot care uită ce înseamnă cu adevărat să fii bărbat şi domn pentru femeia de lângă tine imediat ce a cucerit-o. Cu o femeie trebuie să te comporţi toată viaţa exact aşa cum ai făcut-o când încercai să o cucereşti.

                                 Poate vei fi surprins când vei afla că obiectul ăla poate pleca. Îţi va semăna în suflet flori de nu mă uita şi va pleca definitiv. Poţi să nu mă crezi. Dar am dreptate. Şi mai am şi sufletul plin de flori de nu mă uita. Am fost idiot…

                                 Te-aş întreba pe tine, draga mea… De când are întunericul conturul tău? De ce nu mi-ai ţipat clar şi răspicat că dacă pleci nu te mai întorci? De ce nu mi-ai spus că sunt un idiot?

                                 Nu ştiu de ce mai întreb… Femeia aceea simplă nu se va împotrivi. Va şti când locul ei nu mai e lângă tine şi va prefera să plece fără să te deranjeze pe tine, maestre. Are demnitatea ei. Nu te va implora s-o iubeşti aşa cum o făceai cândva. Va pleca pur şi simplu. Şi tu vei rămâne ca… idiotul…

                                  Şi o să te întrebi ca mine…  De când are întunericul conturul tău? Oare de când ai plecat?

                                  Flori Blestemate !…”

Foto: We Heart It

11350616_1595372564072494_3787513699182492018_n

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply